Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

 Značka Hunter se debutově představuje v CCC! Kultovní modely, včetně dětských, jsou nyní na dosah ruky

Již od roku 1859 značka Hunter oslovuje milovníky módy jedinečným designem své obuvi. Spolehlivé vysoké gumáky jsou nepopiratelnou ikonou této značky. Objevily se na hudebních festivalech i na červených kobercích a nyní jsou k dostání i v CCC. Modely v různých barvách a vzorech jsou trefou do černého, bez ohledu na dekádu a rozmary počasí.

Značka Hunter je skutečným mistrem ve vytváření stylové obuvi. Jejich holínky jsou bestsellerem, který se již léta těší obrovské oblibě po celém světě. Již více než sto let společnost spojuje tradici s inovacemi a nabízí výrobky, které se staly symbolem outdoorové módy. Gumáky Hunter jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu, který zaručuje nepromokavost, odolnost a pohodlí. Protiskluzová podrážka navíc zajišťuje bezpečnost na mokrém a kluzkém povrchu. Jejich odolnost vůči povětrnostním vlivům zajišťuje příjemný zážitek při chůzi v deštivém počasí.

Kolekce Hunter, která je k dispozici v CCC, nabízí širokou škálu barev a vzorů, které můžete kombinovat podle individuálního vkusu. Kolekce zahrnuje klasické barvy, jako je námořnická modř, béžová a černá, i jemné pastelové tóny, které jsou ideální pro jarní dny. Značka Hunter nabízí obuv v různých stylech, v dámské i dětské kolekci jsou k dispozici kotníkové, krátké i dlouhé modely.

Výrobky této kultovní britské značky jsou praktickým doplňkem, módním kouskem šatníku a nepostradatelným a stylovým společníkem pro deštivé dny. Kromě funkčnosti jsou také vyjádřením nejnovějších trendů a designu. Přitahují pozornost a podtrhují individuální styl. Skvěle se budou hodit k džínům, sukni nebo i šatům. Ikonické boty s logem vám zajistí jedinečný vzhled.

Značka Hunter je již nyní v prodeji v obchodech CCC, v aplikace a na ccc.eu/cz/znacky/hunter.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *