Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Originální sladká pocta pedagogům

Přemýšlíte nad tím jak stylově, a přitom chutně vzdát hold paní učitelce nebo panu učiteli? Pedagogické edice vysoce kvalitní granoly od Proud Mary jsou tou správnou volbou.

Konec školního roku klepe na dveře a většina rodičů stojí před rozhodnutím, jakým dárkem si jejich dítko uctí své oblíbené pedagogy. Vybrat jedinečnou a zároveň mile okouzlující pozornost pro učitele může být výzvou.

Obalit nervy opravdovou snídaní
Ne nadarmo se říká, že pedagogem se člověk musí narodit. Jedná se totiž o nesmírně náročné povolání, které s sebou nese obrovskou dávku zodpovědnosti a současně vyžaduje nesporný talent. Během školního roku jsou učitelé každý den vystaveni obrovskému stresu a tlaku, proto je důležité udržet jejich psychické i fyzické zdraví v co nejlepší kondici. Kombinace pomalu pečlivě zapečených bio ovesných vloček s javorovým sirupem, panelou a přepuštěným máslem jim určitě dopomůže k lepší náladě a správně nastartuje den.

Jedlé poděkování
Dárky, které nejen skvěle chutnají, ale také potěší všechny smysly, jsou těmi nejoblíbenějšími. Snídaně či rychlá svačina, kdy si místo pouze hekticky vypitého šálku kávy, dopřejete misku voňavé granoly ručně připravené jen z těch nejkvalitnějších surovin, je lákavá pro všechny kantory. Ať už dají přednost souhře lyofilizovaných malin a hořké belgické čokolády nebo záplavě sedmi druhů oříšků, určitě jim bude chutnat.

Speciální balení s věnováním
Dobré učitele si vážíme, a když je k tomu příležitost, dáváme jim to najevo. Aby jim to mohli dárkem sdělit i jejich žáci, připravila společnost Proud Mary pedagogické edice svých nejoblíbenějších produktů. Ořechová granola i malinová s belgickou čokoládou se tak dočkaly speciálního 400 g balení se štítkem, kam studenti mohou napsat svá osobní věnování či přání. Abyste stihli oblíbené paní učitelce či panu učiteli udělat radost při přebírání vysvědčení, je nutné objednat granolu online nejpozději do 26. června.

Zdroj a foto: https://www.proudmary.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *