Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Elektronické duo twocolors poprvé dorazí do Prahy

Vycházející hvězdy electro-housové scény, twocolors, kteří přinášejí posluchačům tu nejlepší berlínskou produkci, a na kontě mají více než 4 miliardy streamů, přes 40 celosvětových zlatých a multiplatinových oceněních od USA po Brazílii, a v neposlední řadě půl milionu přehrání v rádiích a čtyřech týdnech na vrcholu německých airplay hitparád, se konečně vydávají na turné Heavy Metal Love Tour, v rámci kterého se 3. 11. 2024 zastaví také v pražském Roxy.

Duo twocolors je plné kontrastů, stejně jako jejich město Berlín. Emil Reinke (kytara) a Pierre-Angelo Papaccio (klávesy) se dali dohromady v roce 2015, od té doby neustále zkoumají a hledají zvukovou dokonalost. Jsou ovlivněni alternativními a undergroundovými vlivy stejně jako popovou a mainstreamovou kulturou a hudbou. Tyto dva silné kontrasty tvoří základ jejich zvuku. Snaží se o novou symbiózu hybného elektra a melodického popu.

V květnu 2020 vydali twocolors singl “Lovefool”, který je reinterpretací hitu švédské skupiny The Cardigans z roku 1996. S více než 359 miliony streamů na Spotify píseň znamenala průlom dua a s 52 týdny v německé hitparádě se stala absolutním letním hitem roku 2020.

Následovaly jejich vlastní releasy jako “Cynical”, “Heavy Metal Love” a zbrusu nová verze “Stereo”, z nichž každý byl streamován více než 100 milionkrát a stal se rádiovou stálicí. Dála mají na kontě různé remixy pro Imagine Dragons, Black Eyed Peas & Shakiru a Lost Frequencies a další.

Jejich dynamickou energii si budou moci vychutnat i čeští fanoušci. Elektronické duo se v rámci podzimního turné zastaví 3. listopadu v Roxy. Vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti TicketLive.cz.

Předprodej vstupenek: https://www.ticketlive.cz/cs/event/twocolors-heavy-metal-love-tour-praha-03-11-2024

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSths3xoTJjhV9hRoSrsqog
Instagram: https://www.instagram.com/twocolors/

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *