Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Neztrácejte čas! Podepisujte smlouvy digitálně a zdarma

Pronajímáte na léto chatu nebo chalupu? A víte, že se kvůli podpisu smlouvy nemusíte s nájemcem scházet? Oba můžete kontrakt podepsat na dálku digitálně, a máte za pár minut hotovo z pohodlí domova! Tato služba je díky projektu Podepsat.Online zcela zdarma a digitální podpis využijete určitě i pro řadu dalších příležitostí.  

Elektronický podpis vám plně nahradí klasický podpis rukou a během několika minut s ním můžete uzavřít třeba smlouvu o zápůjčce nebo pronájmu. „S Podepsat.Online je tak například možné během několika minut smluvně vyřešit zápůjčku sousedovi i nájemní nebo kupní smlouvu,“ říká Martin Vondrouš, business development manager společnosti Software602, která se specializuje na digitalizaci procesů ve firmách i státní správě a loni zprostředkovala digitální podpis více než 13 milionů dokumentů.

Podpis zdarma na pár kliknutí – jak na to?
Projekt Podepsat.Online společnosti Software602 přináší zdarma všem fyzickým osobám možnost používat elektronický podpis. Na stránce https://podepsat.online/ zájemci naleznou klíčové informace o elektronickém podpisu, nejčastější otázky s ním spojené, instruktážní video a samozřejmě možnost jakýkoliv dokument v pěti jednoduchých krocích digitálně podepsat.

Pokud chcete dokument rovnou poslat druhé osobě k podpisu, stačí vyplnit její jméno a e-mail, na který obdrží upozornění se žádostí o podpis. V žádosti klikne na odkaz k podepsání dokumentu, který otevře jeho náhled v Podepsat.Online. Podobně jako vy umístí svůj elektronický podpis na určené místo a potvrdí ho SMS kódem. Obě strany pak obdrží do e-mailu oznámení s podepsaným dokumentem.

I když elektronický podpis dokáže nahradit ten klasický, moc lidí jej nevyužívá. Z průzkumu, který pro nás vypracovala společnost Ipsos, vyplynulo, že téměř sedm z deseti Čechů upřednostňuje tisk dokumentu, který je nutné podepsat. Je to vysoké číslo, proto jsme se rozhodli nabídnout jednotlivcům naše řešení – Podepsat.Online – zdarma. Proč plýtvat papírem i svým časem, když může být ověřený podpis tak jednoduchá a rychlá záležitost?“ ptá se Martin Vodnrouš.

Zdroj a foto: Software602

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *