Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Společnost Lenovo představuje novinky napříč portfoliem herních počítačů, vícepolohových zařízení i All-in-One počítačů

Společnost Lenovo uvádí na trh nové přírůstky napříč portfoliem notebooků, vícepolohových zařízení, All-in-One počítačů i monitorů. Novinky se týkají herní série Lenovo Legion určené pro pokročilé i začínající hráče, kteří se mohou těšit na vylepšenou klávesnici, delší životnost baterie či inovativní chlazení Coldfront 2.0.

Pro příznivce vícepolohových zařízení si Lenovo přichystalo Lenovo Yoga Duet 7i1 a IdeaPad Duet 3i1, které díky své funkčnosti naleznou využití při studiu, práci nebo cestě na dovolenou. Nechybí ani klasické stolní vybavení v podobě All-in-One počítačů AIO 3 a AIO 5 a série nových monitorů.

Sen hráčů: stylová série Lenovo Legion
Letošní vlajková loď herního portfolia Lenovo Legion 7i je ideální pro vášnivé hráče, kteří rádi soutěží. Notebook je jako stvořený pro nejrůznější vizuální efekty a detaily díky svému 15palcovému Full HD displeji (1920 x 1080). Nenápadné celokovové šasi ukrývá procesor až 10. generace Intel Core i9 H-Series, dostatek úložného prostoru i operační paměti. Notebook zvládne bez problému jakýkoliv multitasking, streaming nebo tvůrčí činnost. Plynulé hraní nejnovějších titulů pak zajistí grafika NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU s Max-Q designem.

Nezapomnělo se ani na klávesnici, které nejen při hraní přikládá důležitost mnoho uživatelů. Optimalizovaná klávesnice Lenovo Legion TrueStrike zaručuje 100% anti-ghosting a odezvu v milisekundách.

Inovativní chlazení
Nejlehčí a nejtenčí verze prémiového notebooku Lenovo Legion Y740Si s pouhými 1,7 kg může zaručit extra výkon, a to díky inovativnímu chlazení Coldfront 2.0 s integrovanou 1,6mm odpařovací komorou (Vapor Chamber) a sadou teplotních senzorů. Pro lepší a rychlejší cirkulaci vzduchu disponuje notebook duálním systémem ventilátorů a čtyřmi odvodovými kanály.

Stylový a výkonný společník
Lenovo Legion 5 nabízí uživatelům jako první notebook společnosti Lenovo využití mobilního procesoru AMD Ryzen 4000 H-Series. Lenovo Legion 5 i Lenovo Legion 5i jsou dostupné v 15 a 17palcové verzi s klávesnicí Lenovo Legion TrueStrike a volitelným 4zónovým RGB podsvícením klávesnice.

Stolní sérii počítačů rozšiřuje Lenovo Legion Tower 5i1, který je vhodný pro náročné hráče vyžadující výkonné domácí zařízení pro bitvy. Tento model disponuje chladícím systémem Coldfront 2.0 s vylepšeným chladičem CPU o výkonu 150 wattů a většími ventilátory pro lepší cirkulaci vzduchu po celé 28litrové skříni. Tiché chladící řešení je součástí komplexního vnitřního hardwaru a softwaru a zaručuje nižší teplotu systému.

Pro náročné studenty i na dovolenou: Lenovo Yoga Duet 7i a IdeaPad Duet 3i
Pro prémiové a přenosné zařízení bez zbytečných kil navíc není třeba chodit daleko. Lenovo Yoga Duet 7i1 je jedním z úplně prvních zařízení Yoga s odnímatelnou podsvícenou klávesnicí. Díky přídavnému stojánku si uživatel zařízení libovolně přizpůsobí do různých poloh – jako tablet, notebook nebo pro kreslení s E-color perem. Pero je vybaveno chytrým senzorem, které umožňuje snímat barvu z manuálu či jiných skutečných objektů a usnadňuje tak práci s grafickými programy.

Uživatele při práci vždy podrží výkonný procesor Intel CoreTM i7 10. generace a připojí se v podstatě odkudkoliv díky podpoře Intel® Wi-Fi 6 (Gig+)2 nebo připojení přes LTE/4G3. Milovníky filmů a seriálu rozhodně nezklame baterka s až 10,8hodinovou výdrží a systémy Dolby AudioTM a Dolby VisionTM.

Lenovo IdeaPad Duet 3i1 je zařízení 2v1, které stojí za zvážení jako spolucestující na dovolenou nebo jen jako parťák u bazénu. S pouhou váhou 0,86 kg a praktickou velikostí se perfektně hodí pro studenty a uživatele, kteří jsou neustále v pohybu a potřebují cestovat na lehko.

Zařízení je kompatibilní se všemi běžnými školními programy a drží díky své konvertibilitě prvenství mezi počítači IdeaPad. Poznámky si uživatelé jednoduše zapíší v pohodlí jakékoliv pozice díky odnímatelné klávesnici s Bluetooth (5.0), stojánkem a digitálním perem. Zařízení ukrývá procesor poháněný Intel Pentium® s grafikou Intel, Windows, Wi-Fi kompatibilitu a systém Dolby Audio a zkrátka zajistí plynulý chod všech aplikací bez přerušování.

Vše v jednom: IdeaCentre AIO 3 a AIO 5
Hladkým výkonem a stylovým provedením se mohou pyšnit modely All-in-One IdeaCentre AIO 3 a AIO 3i. Model AIO 3 pohání AMD Ryzen 7 4700U a jeho kolegu AIO 3i zase procesor Intel Core i7 10. generace. S pamětí DDR4 a SSD diskem si poradí s každým úkolem, který jim zadáte. Elegantní displej, který je téměř bez rámečků, nabídne opravdový zážitek jak při hraní, tak i při práci. Navíc jsou dostupné i v provedení s dotykovou obrazovkou.

Dokonale vyvážený a odolný, bez ztráty výkonu díky procesoru Intel Core i7 10. generace. IdeaCentre AIO 5i je navržen tak, aby zvládal vysokou pracovní zátěž s rychlou odezvou. Poměr obrazovky k tělu dosahuje až 93 % a společně s tenkými rámečky napomáhají izolovat vnější rozptýlení a možnost využívat více oken najednou než běžné počítače. K dispozici je také model s rozlišením QHD. Právě proto tento All-in-One počítač je lákavým doplňkem každé domácnosti.

Skvělá podívaná ve vysokém rozlišení
Pokud hledáte stylový a výkonný doplněk k domácímu počítači nebo do kanceláře, za zvážení stojí Lenovo monitor Q27h. Téměř bezrámečkový monitor s rozlišením 2560 x 1440 vyniká vysokou kvalitou obrazu a ostrostí, podporuje více než
16,7 milionu barev a je perfektním společníkem pro práci s grafikou. Minimalistický vzhled ukrývá v zadní části monitoru port USB-C 3.1, který zajistí přenos dat i nabíjení.

Pro uživatele, kteří si kromě práce i rádi zahrají, je tu zakřivený monitor Lenovo G34w s rozlišením WQHD pro absolutní odstřižení od okolního světa. S obnovovací frekvencí 144 HZ a technologií AMD FreeSync Premium zajistí plynulé hraní bez trhání obrazu a pokud je uživatel u počítače delší dobu, automaticky sníží intenzitu modrého světla a chrání tak oči před namáháním.

Herní AAA tituly si milovníci her užijí na zahnutém 31,5palcovém QHD Lenovo monitoru G32qc. Díky úzkým rámečkům a vysokému kontrastu uvidí hráči nepřítele i v tom nejtemnějším koutu, zatímco rychlá 144Hz obnovovací frekvence s 1ms odezvy zajistí plynulý herní zážitek. Pro pohodlnější sledování obsahu disponuje monitor VESA držákem a nechybí ani HDMI, DisplayPort
a zvukové výstupy.

● Lenovo Legion Y740Si notebook s nejnovější generací procesorů až Intel Core i9 H-Series začíná na ceně 39.990 Kč a bude dostupný od léta 2020
● 15palcový notebook Lenovo Legion 7i začíná na ceně 49.990 Kč a bude dostupný na začátku června 2020.
● 15palcový notebook Lenovo Legion 5i1 začíná na ceně 26.990Kč a 17palcový Lenovo Legion 5i1 začíná na ceně 34.990 Kč. Oba modely budou dostupné od května 2020.
● 15palcový notebook s AMD Lenovo Legion 5 začíná na ceně 24.990Kč a bude dostupný od května 2020.
● Cena a dostupnost Lenovo Legion Tower 5i1 budou upřesněny. Lenovo Legion Tower 5 s AMD Ryzen procesorem bude dostupný později v tomto roce.
● Lenovo Yoga Duet 7i bude na českém trhu dostupný od poloviny srpna za cenu 33.999 Kč.
● Lenovo Yoga Duet 3i bude na českém trhu dostupný od září za cenu od 9.999 Kč.
● AIO 3 bude dostupný od konce července za cenu od 11.490 Kč.
● AIO 5 bude dostupný od září za cenu od 19.990 Kč.

1 Zahrnutí malého písmene „i“ do názvu počítače Lenovo označuje procesor Intel.

Zdroj a foto: www.lenovo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *