Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CestováníJídlo a pití

Vyzkoušejte domácí produkty ze Žilinského kraje

Žilinský kraj leží na hornatém severu Slovenska. Nabízí rozmanité chutě přírody a tradičních produktů v podobě výrobků z kravského, ovčího nebo kozího mléka. 

Polun Čremošné
Ovčí farma s mlékárenskou výrobou u Turčianských Teplic, kde si můžete koupit domácí brynzu, jogurty, sýry, žinčicu a další mléčné produkty.

Farma Východná
Bio farma v Liptove nabízí návštěvníkům čerstvé sýry, bio čaje z vlastních bylinek. Sezóně prodává drobné ovoce a další plodiny, které na farmě pěstují a také výrobky, které produkují.

Naša farma je miesto ako stvorené pre rodiny s deťmi. ?‍?‍?‍? Krásna príroda?, zvieratká??, či chutná kuchyňa??. To všetko a ešte omnoho viac nájdete u nás na Farme Bardy. ?Tešíme sa na Vašu návštevu. ?…?Video by Matej Janči Janičík

Zveřejnil(a) Farma Bardy dne Pondělí 27. července 2020

Farma Bardy
Součástí farmy u Rájeckých Teplic je restaurace, kde si můžete koupit čerstvé kozí mléko, pravé kozí sýry, jogurtové nápoje, brynzu nebo korbáčiky. Pochutnat si můžete na steakách a specialitách z hovězího masa plemene Aberdeen Angus chovaného v přirozených podmínkách na pastvinách farmy.

Gazdovský dvor Turčianske Kľačany
V jeho areálu se nachází salaš, ve které vyrábějí čerstvé výrobky z ovčího a kozího mléka. V restauraci můžete ochutnat speciality ze skopového a jehněčího. Na farmě si můžete užít i tradiční den na salaši a vyzkoušet si práci gazdy.

Zveřejnil(a) Žilinský turistický kraj dne Pondělí 25. září 2017

Zdroj: www.northslovakia.com a www.kamkam.eu, foto: archiv firem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *