Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Novinka BISTRO WINE nabízí výtečná a jednoduchá řešení snoubení chutí

Moderní bistra nabízejí svým zákazníkům originalitu zabalenou do jednoduchosti, přitom však vždy bez kompromisů na kvalitě. V souladu s tímto uvažováním a nastavením byla vytvořena i nová vína BISTRO WINE. Přinášejí zákazníkům jednoduchost volby vína ke zvolenému pokrmu, bez nutnosti sommelierských znalostí. Spotřebitelům eliminují zdlouhavé studování široké nabídky vín a toho, jaká odrůda vína se hodí k vybraným jídlům. Řada vín s moderním a atraktivním designem BISTRO WINE čítá 5 variant.

„Pojítkem dobrého vína a jídla je vždy potěšení z jejich chuti. Každý dokáže říct, které pokrmy má rád, a umí i víceméně definovat své oblíbené víno. Jak je ale známo, ne každé víno se hodí ke všem jídlům, ne každá kombinace umocní společný gastronomický zážitek. Pravidla snoubení vín a pokrmů svěřujeme v restauracích zpravidla do rukou zkušených odborníků, sommelierů. Volba vína, které si chceme užít s připravovanými pokrmy v domácích podmínkách, bývá mnohdy komplikovaným úkolem. Nová řada vín BISTRO WINE přichází však s jednoduchým řešením pro párování obou chutí. BISTRO WINE jsou vyrobena s důrazem na svěžest a lehkost tak, aby doplnila charakter zvoleného jídla,“ říká Martin Sedlák, manažer značek tichých vín společnosti BOHEMIA SEKT.

Bistro Wine Chicken and salad je svěžím vínem s vůní muškátu a broskví s jemně kořenitou chutí, které je perfektní v kombinaci s drůbežím, rybou nebo na jaře vítaným zpestřením jídelníčku v podobě zeleninových salátů.

Suché bílé víno Bistro Wine Creamy sauce představuje ideální volbu k sýrům a ke smetanovým pokrmům, ať už se jedná o těstoviny, složitější úpravu drůbežího masa nebo například zapékanou zeleninu.

S kořeněnými a pikantními jídly ladí Bistro Wine Asia food. Díky svému aroma a především plnější polosuché chuti se nenechá zastínit výrazností pokrmu. Tvoří tak perfektní souznění chutí.

To, že se k červenému masu hodí červené víno, je obecně poměrně známá věc. Není však víno jako víno, a tak spotřebitel při hledání toho pravého skončí často uprostřed cesty. Bistro Wine Red meat je plné výrazné víno, které svou charakteristickou tříslovinkou a lehkou kořenitostí podpoří právě chuť steaku či pečeně.

Gastronomickým partnerem oblíbených italských těstovin s rajčatovými omáčkami je víno jemně rubínové barvy, Bistro Wine Red sauce s lehkou vůní peckového ovoce.

Nová vína BISTRO WINE jsou k dostání na e-shopu www.osobnivinoteka.cz a v prodejnách Billa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *