Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Rychlý a chutný oběd na grilu

Pokud vás trápí nedostatek času a také nápadů, co každý den připravovat rodině k obědu a k večeři, vemte si na pomoc chytrý elektrický BBQ gril od prémiové značky Sage BGR820. Poradí si s širokou škálou pokrmů od předkrmů po dezert a během chvilky vám pomůže připravit chutné a voňavé jídlo pro celou rodinu. A co hlavně, ušetří vám spoustu času se zdlouhavou přípravou.

The Smart Grill se ideálně hodí pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, ale třeba i omelet apod. Má unikátní konstrukci, která umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu. Grilovací desky jsou opatřené speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium, která minimalizuje potřebu využívání olejů. Jsou vyjímatelné a je možné je vzájemně prohodit. Horní deska má nastavitelnou výšku a u spodní lze upravit sklon pro odvádění přebytečného tuku do odkapávací misky.

Gril má podsvícený LCD displej, který zobrazuje nastavenou teplotu v rozsahu 160–230 °C. O její dodržení se stará senzor Element IQ, který je zabudovaný v deskách, detekuje pokles teploty a teplo v dané oblasti vyrovnává. Nastavit lze i režim přípravy – na low, panini nebo sear. Těmito volbami jednoduše přizpůsobíte režim přípravy vašeho oblíbeného pokrmu, teplotu a díky časovači i dobu přípravy. Ostatní už gril ohlídá sám. Doporučená cena 8 490, – Kč. Výrobce na gril poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Tortilly na grilu
Suroviny:
4ks tortilly
2 ks kuřecích prsou
100 g slaniny
50 g strouhaného sýra
zeleninu – ledový salát, červenou cibuli, mix listových salátů, rajčata
oblíbený dresing
olivový olej
sůl
pepř

Postup:
Připravte si ingredience. Kuřecí prso nakrájejte na kousky a na pánvi osmažte na olivovém oleji, ochuťte solí a pepřem. Dejte rozpálit gril Sage BGR820 na 180 °C. Během rozpalování nakrájejte zeleninu.Naplňte tortillu připravenými ingrediencemi. Vybrat si můžete z různých způsobů plnění a zapékání. Buď tortillu nařízněte od středu k sobě a do čtyř kvadrantů položte připravené ingredience – salát, rajčata, sýr s cibulkou a maso. Pak překlopte čtvrtinu se salátem na rajčata, to celé na sýr a nakonec na maso. U druhého, klasického způsobu dejte všechny ingredience doprostřed, kraje proti sobě dejte dovnitř a zatočte, následně pevně utáhněte. Tortilly dejte zapéct na gril a servírujte.

Zdroj a foto: www.sagecz.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *