Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZvířata

Chcete mít svého mazlíčka neustále u sebe? Pořiďte si Pejskonožky s jeho podobiznou

Každý majitel štěkajícího parťáka jistě potvrdí, že by měl svého mazlíka nejraději celý den u sebe. Jen málokomu se to ovšem poštěstí. Pro chvíle, kdy psí lásku nemůžete mít fyzicky po boku, jsou tu Pejskonožky. Oč jde? Jedná se o ponožky české výroby, na které si můžete nechat natisknout (a originálním způsobem tak zvěčnit) čenich nejen svého pejska, ale také kočičky či jakéhokoliv dalšího mazla. Anebo rovnou třeba svého partnera. A protože na světě existuje spousta zvířat, která nemají takové štěstí, jako to vaše, putuje 25 Kč z každých prodaných ponožek na pomoc pejskům v útulcích.

Český projekt Pejskonožky je tu proto, aby všem milovníkům zvířat umožnil mít své čtyřnohé lásky stále u sebe – tedy… alespoň pomyslně. Jedná se o obchod s ponožkami lokální výroby, na které si můžete nechat natisknou fotku svého mazlíčka. Ať už je jím kdokoliv. Stačí nahrát zvolený obrázek a vybrat jeden z mnoha doplňkových veselých motivů (ťapky, klubíčka, kostičky atd.), do kterého mazlíka „zasadíte“.  Kromě ponožek si můžete své lásky obtisknout také na žabky, nákrčníky nebo na spodní prádlo.

S každými objednanými Pejskonožkami uděláte radost nejen sobě nebo obdarovanému, ale také pejskům v útulcích. V rámci projektu PejskoPomoc totiž putuje 25 Kč ze všech prodaných položek na pomoc opuštěným hafanům. Za utržené peníze zajišťují autoři projektu produkci video medailonků s příběhy útulkových pejsků, kteří díky tomu získávají větší šanci najít nový domov, případně útulkům předávají finanční dary na pořízení krmiva, zdravotní péče a dalších nezbytností. Cena: 449 Kč

Aby byla radost z nošení Pejskonožek úplná, musí hezký design kráčet ruku v ruce s pohodlím. Pejskoparta proto po dlouhém zkoušení vybrala ponožky od malé české firmy, které jsou pletené z kvalitního syntetického vlákna. Díky tomu jsou pružné, hedvábně měkké a odolné proti rychlému „sedření“.  Dvě odvětrávací zóny navíc eliminují nežádoucí pocení.

Český projekt Pejskonožky přivedl v roce 2020 k životu Ondřej Richter. Myšlenka vyrábět personalizované produkty s fotkami mazlíčků jej napadla na Erasmu na Azorských ostrovech. Po úspěšném dokončení studia se začal Pesjkonožkám věnovat na plný úvazek. Aktuálně na projektu pracuje spolu s týmem dalších pejskařů a plánují expanzi na Slovensko a další zahraniční trhy.

Zdroj a foto: www.pejskonozky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *