Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiSoutěžZábava

V obchodech Tesco začali řádit Mimoni!

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Na výhru se může těšit Jarda B., Ústí nad Labem. Výherci gratulujeme!

Tesco spustilo novou věrnostní kampaň, ústřední postavami jsou oblíbené plyšové postavičky Mimoňů. Pamatujete si roztomilé, ale trochu nemotorné nohsledy padoucha Gruaz filmů Já, padouch a Mimoni? Právě na ně se můžete v obchodech Tesco těšit až do 27. července 2021.

Mimoně si můžete zakoupit za sníženou cenu s nálepkami Clubcard, nebo za plnou cenu bez Clubcard. „Zákazníci obdrží jednu nálepku za každých 200 Kč nákupu, přičemž s 10 nálepkami zaplatí doplatek 109,90 Kč za jednoho Mimoně. S 20 nálepkami doplatí již pouze 59,90 Kč. Plyšové postavičky si lze zakoupit také bez nálepek a Clubcard, a to za 375 Kč,“ vysvětluje Zuzana Jedličková, manažerka věrnostní programů Tesco. Nálepky je možné sbírat na papírové kartičky nebo přímo jako e-nálepky v aplikaci Clubcard. Papírové a e-nálepky nelze navzájem kombinovat.

V Tescu potkáte Mimoně, které znáte z filmů. Banana Kevin patří k největším lídrům všech Mimoňů. I právě proto si pro sebe zabral Mimoňi nejoblíbenější ovoce – banány. Ty jsou stejně jako Kevin neodolatelné a plné energie. Mrkvička Tim dělá čest svému jménu, protože je už od pohledu sladký. Uvidíte, kolik zábavy si s ním užijete. Jahůdka Bob vás okouzlí svou roztomilostí. Je to prostě jahodový Mimoň k nakousnutí. Přesně jako zralá jahoda. Jablíčko Carl je neustále obklopen svými kamarády, protože jablko nikdy nespadne daleko od Mimoně. Ananas Tom vám zaručí exotické prázdniny, ať už je strávíte kdekoliv. S Avokádo Stuartem je každá chvíle výživná jako avokádo a nabije vás skvělými zážitky. Paprikoň Dave je výborný parťák. A pokud se společně ocitnete v nesnázích, umí být pěkně ostrý. Ostatně jako správná paprika. Rajčátko Jerry nezná nudu. Je vždy svěží a vnese do vašich letních dnů šťávu.

Nezapomeňte při nákupu v obchodech Tesco sbírat vaše věrnostní nálepky a nasbírejte je všechny. Kampaň trvá do 27. července 2021 nebo do vyprodání zásob.

Soutěžní otázka: Kolik druhů plyšových Mimoňů z Tesca můžete mít doma?
a) 6
b) 7
c) 8

Správnou odpověď naleznete zde:
https://itesco.cz/hello/mimoni/
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/shop/mimoni/all

Jeden výherce má možnost s naším webem Tojesenzace.cz vyhrát celou sadu Mimoňů v hodnotě 3000,- Kč!

Správnou odpověď zasílejte na mail soutez@tojesenzace.cz do 18.7.2021. Do předmětu uveďte Mimoni. Vyhrává 777. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: Tesco

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *