Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Po Covidové pauze opět spolu! Z finalistů České Missis 2020 se stali finalisté 2021!

Oblíbená soutěž maminek s dětmi Česká Missis, která měla největší popularitu v letech 1993 – 2015, se vrací na scénu. Pandemie, která loni zasáhla do našich životů, přerušila průběh soutěže a z finalistů 2020 se tak rázem stali finalisté 2021. Jaké bylo shledání aktuálních účastníků soutěže?

Po prvním soustředění, které proběhlo loni ve Špindlerově mlýně, se Česká Missis za plného dodržování všech nařízení přesunula do Prahy. Své útočiště a zázemí nalezla v Orea Hotelu Pyramida, kde probíhala všechna školení, a také setkání s ambasadorkou projektu, herečkou Alicí Bendovou.

„Moc ráda jsem po tak dlouhé době všechny viděla. Finalisty čeká ještě mnoho zajímavých aktivit, ale i spousta práce. Finále by mělo proběhnout ještě letos, ale covidová situace je stále nevyzpytatelná. Držme si všichni palce,“ komentovala situaci Alice Bendová.

Finalisté si na soustředění prošli hned několika školeními. Čekal na ně kurz líčení, lekce zpěvu s Jarem Smejkalem – majitelem školy zpěvu „J“ v Plzni, školení v oblasti sociálních sítí a médií a mnoho společných aktivit, jako například zdobení dortíků. V programu nechyběl ani nácvik volných disciplín a focení společných fotografií za přítomnosti médií.

Ambasadorka Alice Bendova a ředitelka České Missis Veronika Farařová

Maminky s dětmi také navštívily nedaleký Pražský Hrad, v jehož blízkosti se nachází právě Orea Hotel Pyramida. Že jsou maminky nejen krásné a sympatické, ale dbají i na životní prostředí, ve kterém jejich děti vyrůstají, potvrdily společným úklidem okolí hradu a parku.

Jak se na soustředění těšily samotné děti? Hned na první pohled bylo vidět, že jejich shledání berou jako radostné a konkurenční boj zatím neřeší. Pro všechny členy týmu České Missis i maminky bylo zábavné a inspirující pozorovat, jak se děti podporují a drží při sobě.

„Už letos budeme znát vítěze České Missis, tedy nejsympatičtější maminku s dítětem. Já sama jsem maminkou teprve půl roku a smekám před každou ženou, která se rozhodla toto poslání naplnit. Díky tomuto projektu mám nejen šanci nasbírat mnoho vzácných rad od zkušenějších, ale také si díky těmto úžasným ženám, které se probojovaly do finále, uvědomuji, jak důležité mateřství je a jak moc si vážím maminky své,“ nechala se slyšet Veronika Farářová, ředitelka České Missis.

Do velkého finále se probojovalo deset maminek a jedenáct dětí. Soutěž je unikátní v tom, že pravidla povolují účast maminek s adoptovanými dětmi nebo dvojčaty. I proto je jednou z letošních účastnic maminka dvojčat. Na závěrečném galavečeru finalisté předvedou své volné disciplíny, nebude chybět módní přehlídka ani hudební vystoupení.

Zdroj a foto: Česká Missis

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *