Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Zpět do práce? Ideální čas na novou tašku!

Už máte po dovolené a v pracovní rovině se opět vše vrací do zajetých kolejí? Nebo bylo právě letošní léto impulzem pro zásadní změnu v pracovním životě? Ať tak nebo tak, co se do nové pracovní etapy vybavit novou kabelkou nebo pracovní taškou? Ty už se dnes vyrábí v mnoha rozměrech, barvách, materiálech i cenách, ale jedno mají všechny společné – jsou funkční s mnoha vychytávkami a praktickou výbavou. Inspirujte se aktuální nabídkou Fashion Arena Prague Outlet a vyberte si tu pravou parťačku do každodenního života.

Byznys kabelka
Manažerská kabelka je synonymem pro klasický styl a funkčnost. Obsahuje dostatek kapes, přihrádek a tunýlků pro notebook a všechny potřebné pracovní pomůcky. Šijí se přímo za účelem nošení do zaměstnání, takže jsou kvalitně zpracované, odolné, unesou těžší „náklad“ a často jsou vybavené s nastavitelným popruhem pro pohodlné nošení přes rameno. Co se týče designu, dneska už se nemusíte držet jen kůže a černé barvy, současné značky se pouští do široké palety modelů, z níž si určitě vyberete.

Tip: Taška Karl Lagerfeld, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 12 499 Kč, outletová cena 8 749 Kč. Dámská taška na notebook Samsonite, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 999 Kč, outletová cena 3 500 Kč.

Tašky přes rameno
Tašky přes rameno představují zajímavou alternativu k byznys kabelkám. Na rozdíl od nich jsou vhodné také pro muže, protože jejich design častokrát více odpovídá sportovnějšímu stylu. V obchodech ovšem najdete také elegantní kusy, se kterými udržíte formální styl. Většina z nich disponuje velkým úložným prostorem a chytrým členěním pro snadný přístup k zabaleným věcem.

Tip: Pánská taška Ecco, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 9 999 Kč, outletová cena 6 999 Kč. Pánská taška Obag, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3 860 Kč, outletová cena 1 490 Kč.

Velká kabelka přes rameno
Víceúčelová a moderní, která obstojí v práci i ve volném čase při prozkoumávání kaváren s kamarádkou. Jejím plusem je velikost, která pojme vše potřebné od diáře až po malé občerstvení. Dalšími benefity jsou dlouhé ucho, kabelku unosíte případně i přes rameno, a také materiálová i barevná rozmanitost, takže bude lehké ji sladit se zbytkem outfitu. Pokud vám firemní dress code dovolí, bez obav se pusťte do odvážnějších odstínů. V případě seriózního stylu vsaďte na neutrální barvy jako černá, béžová či šedá.

Tip: Kabelka Polo Ralp Lauren, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 290 Kč, outletová cena 1 980 Kč. Dámská kabelka Armani, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 810 Kč, outletová cena 2 935 Kč.

Batoh
Na prvním místě pohodlí. Nepracujete-li někde v bance nebo ve velmi formálním prostředí, sáhněte klidně po elegantním batůžku. Výhodou je jeho snadné nošení, které oceníte zejména při dlouhém cestování v MHD apod. Většinou zahrnuje praktické kapsičky a efektivní rozdělení vnitřního prostoru, takže si věci můžete hezky uspořádat. Volte kvalitní a odolné materiály, které jsou zárukou dlouhé životnosti a nosnosti.

Tip: Pánský batoh Guess, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3 450 Kč, outletová cena 2 440 Kč. Dámský batoh Victorinox, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 909 Kč, outletová cena 3 436 Kč.

Sada na služební cesty
Často v práci absolvujete služební cesty? Pořiďte si kvalitní výbavu na cesty. Hodit se může kombinace „notebookové“ tašky a batůžku, kam si schováte všechny pracovní i osobní věci. Do letadla se pak může hodit i menší taštička na doklady, peněženku, telefon a jiné nezbytnosti. U všech zavazadel platí, že investovat do kvality se vyplatí, protože vám při správné péči vydrží i několik let.

Tip: Pánská taška Samsonite, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 099 Kč, outletová cena 2 869 Kč. Pánský batoh Samsonite, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 099 Kč, outletová cena 2 869 Kč. Pánská taška Armani, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3 900 Kč, outletová cena 2 379 Kč.

Zdroj a foto: Fashion Arena Prague Outlet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *