Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Užijte si krásy vlasti s Nutelláskou

Na nejhezčí místa Česka a Slovenska se můžete jednoduše přenést odkudkoli a ještě si u toho pochutnat. Nutella vzdává hold krásám našich zemí novou edicí pomazánek S Nutelláskou, která na sklenicích zachycuje 15 oblíbených památek a divů přírody. Jedinečná edice navazuje na probíhající soutěž s Nutella bránami pro výletníky a její uvedení bude od září podpořeno rozsáhlou kampaní v Čechách i na Slovensku.

Pomazánka Nutella na nových obalech zobrazuje přírodu i historická místa, od Sněžky, Adršpachu a Pálavy přes Petřín, Karlštejn či Český Krumlov až po Telč nebo ostravské Vítkovice. Vybrat si můžete sklenici s místem, na které máte nejhezčí vzpomínky, nebo které vás láká k návštěvě. Spolu s edicí navíc na webu www.snutellaskou.cz probíhá až do 31. října soutěž o štědrou celoroční zásobu pomazánky Nutella.

Krásy vlasti budete moci obdivovat také díky barvité kampani od agentury WMC Grey. Ta se v září objeví na city lightech v Praze, Brně, Ostravě a Plzni, použit bude také poutavý lentikulární tisk. Na pražském Andělu se promění i jedna ze zastávek MHD. Od září do konce října pak poběží TV spot na stanicích Skupiny Nova a Skupiny Prima a také online kampaň na Facebooku, Instagramu a YouTube včetně bannerů na vybraných českých webech.

Zdroj a foto: Ferrero

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *