Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZdraví

DailyMix – nová značka potravin, které pomohou udržet příjem sacharidů na uzdě

Česká značka KetoMix přichází na trh s novou řadou potravin s nízkým obsahem sacharidů. Pod značkou DailyMix teď svým zákazníkům nabízí pestrou škálu low carb (nízkosacharidových) jídel. Ta jsou vhodná hlavně pro ty, kteří se rozhodli hlídat si příjem cukru. Lze s nimi ale také doplnit jídelníček při dietě nebo po jejím ukončení.

V nabídce na stránkách www.dailymix.cz jsou jak snídaně a svačiny, tak hlavní jídla a mnoho dalších chutných low carb potravin. Kromě jídel lze na stránkách najít i mnoho užitečných informací k nízkosacharidovému stravování včetně zajímavých receptů.

„Ketonovou dietu je možné držet jen po určitou dobu. Nám jde ale o to, aby si naši klienti udrželi zdravý životní styl i po jejím ukončení. Přechod na low carb stravování je tak pro většinu z nich přirozenou volbou. Chtěli jsme jim nabídnout něco, co jim výběr vhodných potravin usnadní. A nejen jim. Značka DailyMix je určená pro všechny nadšence do low carb stravování, ale i pro ty, kteří si chtějí dát třeba jen zdravou svačinu,“ říká marketingová ředitelka KetoMix Eva Sroka, a dodává: „Nabídku výrobků plánujeme neustále rozšiřovat. Nízkosacharidové stravování totiž pomáhá nejen při hubnutí a udržování váhy, ale dokáže také pozitivně ovlivnit zdravotní stav.

DailyMix nabízí zdravou nízkosacharidovou alternativu k běžným potravinám. Všechna jídla skvěle chutnají a pomáhají k tomu cítit se fit. Neobsahují žádný cukr, a pokud jsou doslazována, tak čistě přírodně – například stévií. Nabídka je bohatá – od proteinových kaší, palačinek nebo granoly ke snídani; přes svačiny ve formě ovocných pyré, smoothie či sušených mas; až po proteinové omelety, polévky, těstoviny a rizoto jako hlavní jídla. Kromě toho lze pod značkou DailyMix najít i různé nízkosacharidové dresinky a omáčky nebo oříškové krémy.

Nízkosacharidové stravování je stále populárnější. Pro miliony lidí na celém světě jde o životní styl. Díky snížení množství sacharidů v jídelníčku lze nejen shodit přebytečná kila, ale také vyřešit celou řadu zdravotních problémů spojených s nadváhou a obezitou.

Proč se stravovat nízkosacharidově?
Váha jde dolů
Jde o rozumné hubnutí. Díky navýšení příjmu proteinu a zdravých tuků navíc bez pocitu hladu. Pocit sytosti po jídle se prodlouží. Postupně zmizí chuť na sladké. Nedostavují se ani tzv. „vlčí hlad“, nájezdy na ledničku nebo nutkání se přejídat.

Zlepší se zdraví
S úbytkem kilogramů se zlepšuje celkové zdraví organismu. Snižují se rizika onemocnění některou ze závažných civilizačních chorob, jako jsou cukrovka, infarkt nebo mrtvice. Nízkosacharidová strava může pomoci s akné, s problémy se zažíváním, s krevním tlakem nebo s migrénou.

Přibude energie
Tělo nemusí bojovat s přemírou sacharidů, které ukládá na tuky. Po jídle se nedostavuje ospalost a útlum. Nízkosacharidová strava také zlepšuje kvalitu spánku a celkovou psychickou kondici.

Česká značka KetoMix vyvíjí, vyrábí a prodává nízkosacharidové potraviny a doplňky stravy. Zaměřuje se zejména na pomoc lidem, trpícím nadváhou a obezitou, kterým nabízí kompletní dietní programy. Ve svém portfoliu má desítky plnohodnotných jídel, obsahujících kvalitní protein, vitamíny, minerální látky a vlákninu. V produktech  KetoMix  nenajdete škodlivé chemické přísady ani přidané glutamáty. Valná většina jídel je vhodná pro vegetariány a celiaky. V roce 2020  KetoMix  obsloužil svého 100 000 zákazníka. Dle zákazníků Heureka je  KetoMix nejlépe hodnocenou značkou na poli proteinových diet.

Zdroj a foto: KetoMix

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *