Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Metropol slaví 60 let, připijte si na svátky přípitkem, jehož chuť je prověřená generacemi!

Za chvilku budeme slavit příchod nového roku. Chcete si tyto každoroční oslavy užít a dopřát si něco tradičního, ale přesto výjimečného? Vyzkoušejte Metropol, který je tady s námi již 60 let! Tradiční hořkosladký aperitiv s příjemným kořenitým aroma nejen připomene „staré“ dobré časy, ale skvěle si ho vychutnáte i v horkém míchaném drinku.

Překvapte svou vánoční nebo silvestrovskou návštěvu originálním českým aperitivem, který navíc letos slaví kulaté jubileum! Výroba Metropolu sahá až do roku 1961 a od této doby patří k nezaměnitelné klasice tradičních oslav nejen Vánoc a nového roku.

Retro, které je v kurzu
Vychutnejte si jeho plnou hořkosladkou chuť a výraznou vůni v jediné sklence. Tradičně se Metropol podává čistý a vychlazený jako aperitiv, ale je také ideální ingrediencí do míchaných nápojů.

Doporučená maloobchodní cena Metropol Bianco je 119 Kčzakoupíte v široké maloobchodní síti.

Drinky, které rozzáří vaše společné okamžiky
Vyzkoušejte letos něco nového a připravte si z tradičního aperitivu koktejl, který vás v chladném počasí krásně prohřeje. Vyzkoušejte Metropol v originálních drincích, jejichž příprava vám navíc nezabere déle než pár minut a vaše blízké jimi rozhodně potěšíte.

Vánoční pohlazení
Suroviny:
4 cl Metropolu Bianco
1 cl bezinkový sirup
1 cl Becherovky
4 cl jablečného džusu
4 cl ovocného čaje

ozdoba: badyán, sušená limeta

Postup:
Metropol včetně ostatních ingrediencí jednoduše svaříme.

Bohem políbená
Suroviny:
6 cl Metropolu Bianco
6 cl jablečného džusu
2 cl griotky
1 cl Becherovky
skořice, citron

Postup:
Metropol společně s džusem, griotkou, Becherovkou, skořicí a citrónem také svaříme a podáváme teplé.

Receptury vytvořili barmani z českokrumlovského baru Apotheka.

Zdroj a foto: Metropol

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *