Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Nová kolekce Jitky Klett byla představena na ORIENTAL FASHION SHOW

V předvečer zahájení HAUTE COUTURE FASHION WEEK PARIS, týdne nejvyšší módy a jedné z nejočekávanějších světových akcí roku, se pravidelně koná populární a očekávaná akce ORIENTAL FASHION SHOW. Již po 41. byla organizovaná pod vedením HIND JOUDAR. 

Módní show se konala 23.1.2022 v krásných prostorách jednoho z nejluxusnějších hotelů v Paříži – v hotelu PENINSULA.

Cílem ORIENTAL FASHION SHOW je představení vybraných úspěšných návrhářů z celého světa na jednom mole.

Letos se na mole poprvé v historii show objevil reprezentant České republiky – módní návrhářka JITKA KLETT, držitelka stříbrného ocenění EUROPEO OSCAR DELLA MODA 2021.

Na letošním ročníku OFS se představili:
Hany El Behairy / EGYPT
Jitka Klett / CZECH REPUBLIC
Lianali / UZBEKISTAN
Houita by Selma Boulcina / ALGERIA
La Rena by Renata Kliská / SLOVAKIA

JITKA KLETT představila novou kolekci 10 couture modelů a jeden svatební model. Na kolekci se v salonu pracovalo 6 měsíců a jeden model se vytvářel přibližně 130-350 hodin. Couture kolekce originálních modelů byla doplněna autorskými korunkami z dílny celosvětově úspěšného českého dua z Liberce Aničky a Vlada Škardů.

Na módní show přijeli z České republiky Jitku Klett podpořit módní návrhářka Beata Rajská spolu s úspěšným módním fotografem Arthurem Koffem. U vstupu do hotelu PENINSULA můžete obdivovat dílo další české firmy působící v zahraničí – lustr LA SVITU “Dancing Leaves”.

Foto: Arthur Koff

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *