Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Fatální diagnóza a bývalý primář bez pravomocí. Na Televizi Nova pokračuje seriál Chlap

Ondřej Frank (Tomáš Maštalír) se vrací na „své vlastní“ oddělení Nemocnice Centrum jako někdo, kdo není ani doktor ani stážista, nemá žádné pravomoci, nulovou kompetenci, zkrátka jen jako pozorovatel. A to pouze díky rozhodnutí jeho bývalé ženy Hany (Jitka Ježková), která si to bere na zodpovědnost.

To se sice nelíbí MUDr. Sýkorovi (Jiří Dvořák), který se stal zastupujícím primářem, ale nemůže s tím v tuto chvíli nic dělat. O stupínek si polepší Eva Ulmanová (Andrea Růžičková). Ta postoupí na uvolněné místo vedoucí lékařky, ale ani v jejím případě není žádný důvod k oslavě, protože Ondřej Frank si na jejich vztah stále nevzpomíná. Své problémy musí řešit i ostatní lékaři. Linda Myšičková (Elizaveta Maximova) se poprvé setkává se situací, ve které je i nejmodernější medicína bezmocná tváří tvář fatální diagnóze. Adam Štraus (Ivan Lupták) je zase zahnaný do kouta vinou své tajné lásky k Evě Ulmanové. V epizodních rolích se v tomto díle představí Jana Bernášková a Ladislav Frej.

Co se stane dál mohou diváci sledovat už dnes od 20:20 na obrazovce televize Nova. Čtvrtý díl pak najdou na Voyo o týden dřív, tj. rovněž ode dneška 24. března.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *