Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Superhrdina mezi materiály

Je superodolný, ale hlavně supermatný! Řeč je o novém přírůstku do rodiny akrylátových dvířek, který nese přízvisko SUPERMAT.

„Akrylátová dvířka jsou odolná, snadno se udržují a vypadají skvěle v lesklém i matném provedení. Není ale mat, jako mat. Novinkový materiál T.acrylic SUPERMAT vyniká dokonale hladkým a rovným povrchem s prakticky nejvyšší dosažitelnou hloubkou matu,“ uvádí Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a panelů, a pokračuje: „Kromě výjimečně matného vzhledu a vysoké odolnosti vůči vodě a vlhkosti díky hranám lepeným PUR technologií však navíc disponuje mimořádnou antibakteriální schopností, kterou mu zajišťují ionty stříbra v krycím povrchovém laku.“ Podobně jako každý správný superhrdina tedy T.acrylic SUPERMAT bojuje s našimi protivníky – v tomto případě bakteriemi, plísněmi a viry.

Novinkový materiál T.acrylic SUPERMAT je dostupný v pěti oblíbených odstínech – bílá, alabastr, sahara, grafit a černá.

Zdroj a foto: www.trachea.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *