Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Únor v Galerii Harfa potěší příznivce slev i zážitků na ledě

Galerie Harfa se pyšní unikátní ledovou plochou na střeše obchodního centra, která bude v únoru zdrojem zábavy. Zima je v plném proudu, a proto Galerie Harfa připravila pro své návštěvníky hned několik zajímavých akcí pod otevřeným nebem. V sobotu 4. a 25. února se mohou kluci i holky vžít do role malých sparťanských hokejistů. Na neděli 19. února se pak mohou těšit příznivci masopustních radovánek a reje masek na ledě. V únoru také finišuje v Galerii Harfa oblíbený povánoční výprodej.

Staň se sparťanem na jeden den
Který kluk by nesnil o tom být slavným hokejistou. Galerie Harfa nabízí skvělý hokejový zážitek a možnost stát se na jeden den sparťanem. Zájemci si mohou zabruslit s hráči HC Sparta Praha a zdarma si vyzkoušet trénink pod vedením mládežnických trenérů tohoto prestižního hokejového klubu. Kluci a holky mohou přijít v sobotu 4.  a 25. února mezi 13 a 18 hodinou na střechu obchodního centra a vyzkoušet si hokejové dovednosti. Po celé odpoledne se bude soutěžit o ceny a pro uživatele aplikace Moje Harfa bude v den konání akce připraven extra dárek.

Masopustní rej na ledě
Pro milovníky českých tradic chystá Galerie Harfa na neděli 19. února masopustní veselí s průvodem masek. Odpoledne mezi 14 a 18 hodinou proběhne na ledové ploše masopustní rej, který doprovodí hudební vystoupení. K dispozici budou stánky s občerstvením, pro děti je připravena diskotéka a řada soutěží o dárky. Ti, kteří dorazí v maskách, budou mít vstup na ledovou plochu zdarma. I v případě této akce bude v aplikaci Moje Harfa v den konání akce k vyzvednutí extra dárek.

„Naše kluziště umístěné na střeše pod širým nebem je v rámci Prahy unikátní a každý rok je o něj ze strany návštěvníků velký zájem. Rozhodli jsme se proto využít ledovou plochu i pro pořádání atraktivních programů pro děti i rodiče a přivést k nám na Harfu nové návštěvníky. V rámci účasti na programu mohou využít nákupní centrum i k nákupům nebo posezení u něčeho dobrého v několika jídelních zónách,“ doplňuje marketingová manažerka Galerie Harfa Martina Tlustá.

Ještě výhodnější povánoční výprodeje
Kromě zmíněných akcí na ledové ploše je pro návštěvníky k dispozici celé spektrum obchodů a služeb nákupního centra. I v únoru budou probíhat u řady obchodníků povánoční výprodeje. A díky věrnostní aplikaci Moje Harfa mohou být ještě výhodnější. Nabídka různých slev, výhod a dárků je opravdu široká, jednou z oblíbených je například celodenní parkování zdarma za 3 body z aplikace.

Foto: archiv Galerie Harfa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *