Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Thermes Marins de Saint Malo: Vítr změny z Bretaně. Jaký odličovací a čisticí přípravek si pro svou pleť vyberete vy?

Tři druhy ošetření, tři druhy péče. S jemnou, lehkou a efektivní texturou. Jakému produktu kosmetické značky Thermes Marins de Saint Malo propadnete vy? Vyberte si řešení pro zdravou a zářivou pleť na bázi přírodních přípravků, s ušlechtilými ingrediencemi získávanými z přírody a s respektem k ní.

Vzácné mořské aktivní ingredience jsou pečlivě vybírány v Bretani, které ve spojení s rostlinnými výtažky zajišťují účinnost řady péče o pleť od Thermes Marins de Saint Malo. Výběrem ušlechtilých ingrediencí, které jsou zdravé pro pokožku a šetrné k životnímu prostředí, respektují lidi i přírodu.

Micelární voda – efektivní řešení pro rychlé čištění pleti, jednoduchý způsob, jak se zbavit zbytků make-upu, kožního mazu, nejrůznějších nečistot a zklidnit pokožku bez jakéhokoli poškození. Micelární voda perfektně doplní rituály denní hygieny a péče o pleť, je ideální, pokud je aplikována na pokožku obličeje a dekoltu dvakrát denně, ráno a večer. Respektuje i tu nejcitlivější pleť, díky pečlivě zvolenému složení nedochází k jejímu podráždění.

Čisticí mléko – tekutá emulze s jemnou konzistencí, která jemně čistí, zároveň chrání mikrolipidický film, přirozenou bariéru pokožky, která má za úkol chránit epidermis a hlubší vrstvy, ze kterých je pokožka složena. Čisticí mléko je velmi vhodné pro citlivou pokožku se sklonem k akné, která snadno reaguje na vnější podráždění.

Toning lotion – přípravek ideální pro odstranění zbytků make-upu bez nutnosti oplachování (jak vyžaduje čisticí mléko či gel). Velmi jednoduše odstraní nejmenší zbytky make-upu, vzpruží pleť, neobsahuje alkohol, efektivně zbaví pokožku nadbytku kožního mazu, který je v hojné míře produkován především v noci. Aplikace pleťového tonika nevysušuje pleť, osvěžuje ji, i během dne stahuje póry, dodává pleti zářivý vzhled.

Zamilujte se do jedinečné vůně i nepřehlédnutelné účinnosti každého z přípravků. Naše tipy, které musíte vyzkoušet:
MICELÁRNÍ VODA S HIMANTHALIÍ A KVASNICEMI 899 Kč (200 ml – 6,07 fl. oz.)
Micelární voda odstraňuje make-up a tonizuje obličej a oči v jediném kroku. Díky každodenní péči je pleť dokonale vyčištěná, jasná a znovu získává svůj přirozený zářivý vzhled.

ČISTICÍ MLÉKO S MOŘSKOU LEVANDULOVOU VODOU A TŘEMI ŘASAMI 599 Kč (150 ml – 5,07 fl. oz.)
Mimořádně jemné mléko s mořskou levandulovou vodou a výtažky ze tří řas (hnědé, červené a zelené) šetrně odstraňuje nečistoty a stopy make-upu z obličeje a očí.

TONIZAČNÍ PLEŤOVÁ VODA S ŘASAMI A MALACHITEM 799 Kč (200 ml – 6,07 fl. oz.)
Tonizační pleťová voda (bez alkoholu) je ideální pro dokonalé odlíčení a osvěžení pleti v jediném kroku. Díky komplexu řas (Microalgae a Fucus Spiralis) a extraktu z malachitu (zelený přírodní kámen) je pleť čistší a zářivější!

Zdroj: cosmetics-thermesmarins.cz, foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *