Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaSport

PUMA a česká mistryně světa v boxu v atomové váze se znovu propojují

PUMA navazuje na úspěšnou spolupráci s trojnásobnou mistryní světa v boxu v atomové váze Fabianou Bytyqi, která aktuálně trénuje na svůj další životní zápas. Ten rozhodne, zda zůstane majitelkou pásu profesionální mistryně světa i nadále. Společně představují jarní tréninkovou kolekci PUMA Fit, která spojuje nadčasový design s inovativními technologiemi.

Globální sportovní značka PUMA představuje v lokální kampani s boxerkou Fabianou Bytyqi svou novou tréninkovou kolekci PUMA Fit, jejíž globální tváří je hvězda fitness světa sociálních sítí Pamela Reif. Kolekce se sofistikovaným brandingem a funkčními prvky má za cíl spojit styl s výkonem a posunout tak každodenní tréninkovou rutinu o úroveň výše. Značka svými produkty zároveň podporuje českou WBC reprezentantku v přípravě na její další životní zápas. Ten rozhodne, zda zůstane majitelkou pásu profesionální mistryně světa i popáté v řadě.

„PUMA fandí sportovcům. S Fabi spolupracujeme již dlouhodobě a je pro nás samozřejmostí podpořit ji právě teď, kdy je naplno v tréningu. Na svůj jarní zápas se intenzivně připravuje v kolekci PUMA Fit. Kolekce obsahuje oblečení na trénink s inovativními technologiemi, které podpoří každý pohyb a zároveň svými designovými střihy oživí zajetou tréninkovou rutinu, a navíc může dodat potřebnou motivaci,“ říká Lucie Hložánková, Communication Marketing Manager, PUMA Czech Republic.

Fabiana Bytyqi je držitelkou titulu mistryně světa organizace World Boxing Council v lehké atomové váze již od roku 2018. V roce 2019 jej obhajovala dvakrát a po třech letech titul v Kosovu, rodné zemi svého otce, obhájila i potřetí. Aktuálně se připravuje na další klíčový zápas, který rozhodne, zda zůstane i nadále majitelkou pásu profesionální mistryně světa. Klíčový zápas, na který Fabiana tvrdě trénuje, se bude konat 15. dubna v SONO centru v Brně.

„Každý den ve fitku zvedám těžký váhy, potím se na litry a bojuju, abych byla maximálně připravená na klíčový zápas. Je pro mě důležitý mít funkční oblečení, ale přitom se chci cítit stylově a tohle přesně nová kolekce od PUMY splňuje,“ říká Fabiana Bytyqi a dodává „S PUMOU spolupracuji více než čtyři roky a musím uznat, že tyhle kousky jsou jedny z mých neoblíbenějších.“

Kolekce je souhrou funkčnosti a stylu, která podpoří každý pohyb. Po černo-růžovém dropu, přišli designéři značky PUMA s jarními progresivním odstínem electric blue, který je doplněn o nadčasovou černou. Kolekce představuje sportovní podprsenky, legíny, cyklistické šortky a crop trička s dlouhým rukávem v černobílé a modrofialové verzi s černými detaily. Pro lokální verzi kampaně vznikly originální fotky a videa z fitka i boxerského ringu. Kolekce PUMA Fit bude k zakoupení na Zootu či v Intersportu.

Zdroj a foto: PUMA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *