Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityKosmetika

Krása zrozená z moře: Uvedení jedinečné novinky na český trh. Přizvěte to nejlepší v přírodě do vašich služeb

Bylo nám ctí seznámit vás s absolutní novinkou v segmentu spa a beauty care. Absolutní Představení francouzské značky Thermes Marins de Saint Malo proběhlo 4. května v hotelu AlmanacX.  Jedinečný koncept péče o pleť je nyní k dispozici i vám.

Významní mořeplavci ze Saint Malo po staletí vyplouvali poznávat svět a ze svých cest přiváželi vzácné druhy koření a vůní. Produkty Thermes Marins de Saint Malo vás zvou k objevování svých mořských snů, inspirovaných těmito plavbami. Nechte svoji mysl cestovat během pečujícího rituálu, který tvoří ošetření tělovým scrubem, tělovou maskou a masáž. Vychutnejte si blahodárné účinky aktivních složek, smyslnost textur a něžně jemnou vůni…

Šest snů o moři: Malvínský, Skandinávský, Vulkanicky, Tropický, Balijský, Okinawa. Kombinace toho nejlepšího z přírody i moře navrací v kosmetice Thermes Marins de Saint Malo plati a pokožce vše, co potřebuje, i proto, aby se poprala s následky civilizačního stresu, navrátila pleti pokožku, jemnost a hebkost.

Jak bylo řečeno, nejprve vznikla profesionální SPA řada přípravků, ta byla následně doplněna o produkty pro domácí péči. Což je logickým vyústěním snahy společnosti, nabídnout klientkám komplexní řešení při péči o svou krásu. V roce 2005 byla na trh uvedena řada kosmetických přípravků obohacených o nejčistší látky z moře. Při jejich výrobě se vychází z vědeckých studií mořského prostředí i léčebných technik společnosti Thermes Marins de Saint Malo.

Značka je definována dlouhými desetiletími zkušeností v oblasti zdraví, fitness, krásy a pohody. V letošním roce slaví 60 let. Filozofie wellness, která přesně ví, co chce. Přesně taková je značka Thermes Marins de Saint Malo.  Decentně luxusní mořská kosmetika s viditelnými a prokazatelnými účinky, ultra smyslná přírodní kosmetika bez parabenů a minerálních olejů. Přivítejte na českém trhu ambiciózní kosmetiku plnou zdraví a dlouhověkosti i vy.

Celé akce se účastnili také hosté ze zahraniční centrály, zakladatel značky pan Serge Raulic, ale také International Marketing & Sales Manager Dorothée Gicquel a další. Kromě nich také celebrity, za všechny jmenujme moderátorku Evu Perkausovou. Pavlínu Wofovou, Sabinu Laurinovou, Terezii Tománkovu, také herečka Markéta Hrubešová, která celým odpolednem prováděla.

Zdroj a foto: cosmetics-thermesmarins.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *