Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Koupelna ode zdi ke zdi

Blankytně modré nebe, azurová mořská voda i písečná pláž… Za exotickým tropickým prostředím nemusíte cestovat na druhý konec světa. Lze jej totiž vytvořit i v menší koupelně s nikou, ve které je vše řešeno ode zdi ke zdi.

„Umyvadlové desky nabízíme na míru už po jednom milimetru, a to v šířkách od 60 do 270 centimetrů. Využít prostor na maximum je možné díky bezúchytkovým doplňkovým skříňkám pod desku, které nabízíme v šířkách od 40 do 120 centimetrů s možností zakrytí postranního prostoru pomocí krycích desek. Tento designový a přitom velmi praktický koupelnový nábytek tak lze napasovat téměř mezi jakékoliv dvě stěny koupelnové niky,“ říká Ing. Petr Blažek, ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, a dále dodává: „Široká škála kombinací provedení, barev a rozměrů hraje v malém prostoru významnou roli. Kromě nejrůznějších dřevodekorů je možné volit i z palety tisíců barev vzorníků RAL a NCS, ať už v matné či lesklé variantě. Design umyvadlových desek pak podtrhne například obdélníkové umyvadlo Joy, oválné umyvadlo Triumph či elegantní Kube s ostrými hranami a přepadem a otvorem pro baterii.“

Zastánci koupelnového úložného prostoru si tak i s umyvadlovými deskami mohou přijít na své a navíc s možností řešení na míru a bez kompromisu!

Zdroj a foto: www.drevojas.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *