Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

V létě je žádoucí zářit. Už máte ve svém arzenálu Sun Glow Oil Face?

Letní měsíce přímo volají po lesku. Po odrazu slunečních paprsků. A my pro vás máme řešení. Aby vaše pleť vypadala co nejdéle mladistvě a políbená sluncem, nezapomeňte na kompletní bronzující péči. Skvěle budete vypadat i v kanceláři, těsně před uzávěrkou. Sun Glow Oil Face bude vaším malým tajemstvím…

Během letních měsíců, i když zrovna nemáte čas na dovolenou, chcete – zářit a vypadat tak, jako byste se z ní právě vrátila. Řešení je jednoduché. Vybrat si z nabídky kosmetických produktů takový, který splňuje, co slibuje jeho obal. Tedy podtrhuje zdravý vzhled, vyzdvihuje opálený efekt, vyživuje vlasy, a zároveň je ochrání.

Skvělý, slunce odrážející efekt dodá pleti lehounké zabarvení, které zvýrazní rysy v obličeji, stejně jako korektor rozjasní požadovaná místa a přitáhne pozornost tam, kde ji potřebujete mít.

Suchý olej Sun Glow Oil Face obsahuje jemné pigmenty, zlatavé odlesky. Právě taková péče sjednocuje pleť a zanechává ji zářivě zdravou. Což je váš cíl, i když jste se na slunce zatím nedostala. Přirozeně tak násobí sunshine look, vyživuje, hydratuje, zjemňuje. Především pak ale jde o produkt, který nezanechává vaši pokožku mastnou, celkově zklidňuje iritovanou pleť, a díky tomu vypadáte – zkrátka skvěle.

Dalším bonusem pak je, že díky pravidelné aplikaci přípravku Sun Glow Oil Face si přirozeně prodloužíte pocit opáleného vzhledu. Navíc výzkumy prokazují, že pleť potřebuje pro optimální stav vodu i olej v dokonalém poměru. Bez žádné z těchto složek se neobejdete a pro regeneraci jsou nezbytné. Oleje uzamykají hydrataci uvnitř pokožky, proto je skvělé používat je také v létě. Ideální je olejíčky nanášet na vlhkou pokožku.

Náš tip: Sun Glow Oil Face, Body and Hair – 50 ml/1490 Kč
Třpytivý suchý olej Sun Glow poskytuje kompletní péči, která vyživuje a hydratuje pleť obličeje i těla, a zároveň posiluje vlasy. Rozprostře se na pleti a vlasech jako třpytivý závoj, který neodolatelně rozzáří vaše opálení. Díky extraktu z avokáda a mandlí navíc zjemňuje a ochraňuje pokožku i vlasy. Kosmetika Orlane Soleil Bronze poskytne pleti dokonalou bronzující péči proti stárnutí. Viditelně ji rozzáří a dodá přirozeně opálený vzhled i bez slunečních paprsků, takže se vyhnete škodlivým vlivům ultrafialového záření, dehydrataci, tvorbě vrásek či pigmentových skvrn. Vaši pleť ochrání, vyhladí a sjednotí její tón. Ztratí se drobné nedokonalosti a váš pohled se doslova rozzáří. Je obohacena o vitamíny A a E. Neobsahuje parabeny. Použití: Jemně nanášejte na obličej, tělo, do vlhkých či suchých vlasů. Před použitím protřepejte.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Zdroj: www.orlanecz.com, foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *