Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Nová rozjasňující tužka rozzáří obličej a zvýrazní tvar obočí

Rozjasňující tužka pod obočí RefectoCil Brow Highlighter okamžitě prozáří každé líčení a zvýrazní tvar vašeho obočí.

Nová Rozjasňující tužka značky RefectoCil sjednocuje a rozjasňuje oblast pod obočím – po nanesení se oči rozjasní a získají optický liftingový efekt. Textura tužky je rovněž zjemněná hedvábným pudrem, snadno se nanáší a má měkký třpytivý efekt. Tužka je vodě i otěru odolná a má dlouhotrvající účinek až 8 hodin. Balení je doplněno ořezávátkem, které bylo speciálně vyvinuto pro tento typ tužky. A jak se RefectoCil Brow Highlighter používá? Velice jednoduše, stačí nanést malé množství rozjasňovače pod celou spodní linii obočí. Obočí bude vypadat na první pohled dokonale upravené a oblouk bude krásně klenutý. RefectoCil Brow Highlighter koupíte za 599 Kč na www.slaskoukpleti.cz

Tip: Pro ještě zářivější efekt naneste tužku i do vnitřního koutku oka!

Z kadeřníka světovým lídrem v barvení řas
Rakouská značka RefectoCil je světovým lídrem v barvení a úpravě řas a obočí. Vyvíjí ji společnost GW Cosmetics GmbH, kterou založil vídeňský kadeřník Josef Gschwentner. Právě on byl nadšeným tvůrcem produktů na péči o vlasy i jejich barvení už v roce 1930! Dnes se RefectoCil zaměřuje na vytváření co nejšetrnějších kosmetických přípravků a barev, jejich rychlé působení a bezpečnou a jednoduchou aplikaci.

Zdroj a foto: www.refectocil.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *