Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Oppenheimerův atomový výbuch rozzářil filmové plátno v pražském IMAX

Na středeční slavnostní premiéře filmu Oppenheimer pražské kino Cinema City IMAX téměř praskalo ve švech. Speciální 70mm formát, který právě tento multiplex nabízí jako jediný v Evropské unii, vzbudil neuvěřitelný zájem, a to nejen u celebrit. Fronta na jedinečný a nezapomenutelný filmový zážitek se tvořila skrze celé horní patro OC Flora. A kdo ze známých tváří si snímek nenechal ujít?

S novou partnerkou přišel ruku v ruce nejznámější a největší slovenský influencer Daniel Štrauch alias GoGo, který v minulosti randil s herečkou Annou Kadeřávkovou. Se svou partnerkou se po dlouhé době ukázal muzikálový herec Bořek Slezáček. Po boku své ženy dorazil na červený koberec herec Miroslav Táborský. Speciální promítání si nenechal ujít ani herec Marek Němec. Snímek však přilákal i známé a uznávané filmaře. Na premiéru dorazil režisér i Jan Hřebejk s rodinou nebo režisér Peter Bebjak, který se fotil s hereckým kolegou Janem Nedbalem. Svou krásou všechny oslnila Petra Svoboda a společně s ní modelka Veronika Přikrylová alias Veve, loňská účastnice reality show Survivor. Novým účesem se před fotoaparáty chlubila herečka Radka Pavlovčinová, která se v nedávné době objevila ve videoklipu zpěvačky LP, jenž se proslavila písní Lost on you. Ale ani tamní zpěváci nechyběli na premiéře. Mezi nimi byla například mladá zpěvačka Eliška Mrázová, rapper a zpěvák Renne Dang nebo muzikálový zpěvák Petr Kutheil s partnerkou.

Nejnovější film Christophera Nolana s názvem Oppenheimer je exkluzivně promítán v 70mm IMAX kopii v pouhých 30 kinech po celém světě (25 z nich se nachází v Severní Americe, 3 ve Velké Británii, 1 v Austrálii a poslední v právě Praze). Pražské kino IMAX v Cinema City Flora se tak stává jediným v Evropské unii, které film v tomto formátu nabízí. Celý film byl natočen na speciální IMAX kameru, která patří mezi ty s nejvyšším rozlišením na celém světě. Obraz má tak 10x větší rozlišení než běžný 35mm film. Filmový kotouč, ze kterého je tento tříhodinový snímek promítán, je dlouhý zhruba 17 kilometrů a váží 272 kilogramů. Film vypráví příběh amerického vědce J. Roberta Oppenheimera, který se během druhé světové války podílel na vývoji atomové bomby. V titulní roli muže, který musí paradoxně riskovat zničení světa, aby ho zachránil se představí Cillian Murphy. Dále hrají: Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Kenneth Branaghm a další.

Cinema City uvádí film Oppenheimer ve speciálním formátu IMAX 70mm, ale i v klasickém 2D nebo oblíbeném VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Zdroj a foto: Cinema City

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *