Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Boty do školy – Jak se postarat o pohodlí a bezpečí dítěte?

Chcete-li vašemu dítěti pořídit kvalitní přezůvky do školy nebo do školky, musíte se při jejich výběru řídit několika základními kritérii. Že nevíte, o které parametry se jedná? Nezoufejte! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi.

Podle jakých parametrů vybírat přezůvky do školy nebo do školky?
Kvalitní přezůvky do školy a do školky musíme vybírat na základě několika faktorů. Nejdříve bychom se měli zaměřit na podrážku obuvi. Ta by měla být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je vhodné, aby měly přezůvky do školy nebo do školky protiskluzovou podrážku. Na školních chodbách to často klouže a protiskluzové prvky na obuvi tak nejsou od věci. Přezůvky do školky by měly být v ideálním případě samy o sobě lehké. Díky tomu nezatíží pohybový aparát vaší ratolesti. Také je vhodné, aby byly přezůvky do školky pro děti prodyšné. Z tohoto důvodu se vašim dětem nebudou zbytečně potit chodidla. Některé děti nosí do školy či do školky pevné sportovní boty s uzavřenou špičkou. Na kvalitní školní přezůvky se můžete podívat i na přehledný e-shop CCC. Tady si přezůvky do školky vybere každý chlapec či dívka. Přezůvky do školky by pak měly mít i dobře zarovnané švy. Nikde nemá nic trčet ani překážet.

Jaké barvy, vzory a motivy na přezůvkách do školy a školky letos pofrčí a jak vybrat jejich správnou velikost?
Aby školní přezůvky vašim dětem dobře seděly a vaše ratolesti se v nich bezpečně pohybovaly, musíte je dětem zvolit ve správné velikosti. Pokud rádi nakupujete na e-shopech, musíte se řídit délkou stélky chodidla vašeho dítěte. Na pomoc si vezměte krejčovský metr a za jeho pomoci pečlivě změřte vnitřní vložku jiné boty, která dětem dobře padne. Naměřený výsledek pak porovnejte s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Co se týče barev, budou letos in ty přírodní a pastelové. Děti si pak zamilovaly přezůvky do školky s potiskem. U chlapců a dívek vedou přezůvky s obrázky lega či s dinosaury. V kurzu jsou i pokémoni a jednorožci. Stylové dětské přezůvky do školy a školky v trendy barvách a mnoha velikostech můžete nakupovat také v kamenných prodejnách CCC. Výběr je zde opravdu široký a ceny příjemně nízké.

Jaké modely přezůvek do školy či školky ocení chodidla vašich dětí?
Co se týče modelů obuvi, které mohou dětem sloužit jako přezůvky do školky či školy, je jich mnoho. Vždy jde o to, aby měly boty na přezutí do školy dostatečně odpruženou podrážku a odolný svršek. Ten musí být zároveň i prodyšný. Kvalitní modely dětské obuvi na přezutí do školy či školky najdete i v prodejnách CCC. Volit můžete módní sneakersy s uzavřenou špičkou, ale také dětské sandály, pantofle nebo papuče. Starší děti pak ocení i nazouváky. Pro děti je však vždy lepší, když mají jejich přezůvky krytou špičku. Ta totiž brání palec před naražením. Zmíněné kousky mohou mít na sobě i potisk. Ten může mít mnoho podob. Děti si tak jistě vyberou přezůvky podle svého gusta.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *