Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

ZábavaZvířata

SUPER DEN 2023 – Organizace Helppes předává asistenční psi novým držitelům, lidem s postižením

Rádi bychom pozvali Vás a Vaše čtenáře, posluchače a diváky na slavnostní předání nově vycvičených asistenčních psů, které se bude konat u příležitosti 21. ročníku slavnostních promocí psích superhrdinů, kteří pomáhají lidem s handicapem.

Slavnostní promoce čtyřnohých absolventů akademie Helppes je tradičně spojená s jejich předáním držitelům, lidem s postižením. Sobotní akce se zúčastní nejen fanoušci, sponzoři a podporovatelé organizace, ale i celá řada osob s postižením, kterým Helppes za dobu svého fungování pomohl.

Akce se bude konat v sobotu 16. 9. 2023 od 10:00 hodin v motolském výcvikovém areálu organizace Helppes v Praze 5.

Lidé s postižením  si převezmou své psí anděly z rukou patronů, kteří projekt Pomoc přichází na čtyřech tlapkách podpoří svým benefičním vystoupením.  Patronaci přislíbilo mnoho známých osobností, které organizaci Helppes dlouhodobě podporují – Jaroslav Břeský,  Jan Čenský, Lenka Filipová, Martin France, Kristýna Frejová, Jakub Kohák, Mirek Konvalina, Marta Kubišová, Magda Malá, Richard Nedvěd, Bára Nesvadbová, Patricie Pagáčová, Peter Pecha, Milan Peroutka,  Raego, Viktor Sodoma, Jana Stryková, Dana Syslová a V-Rock.

Jak se do výcvikového areálu dostanete? 
K výcvikovému areálu Helppes se dostanete z Plzeňské ulice.  Pro vstup do areálu využijte hlavního vstupu, který bude označen jako VIP (nachází se mezi tramvajovými zastávkami Poštovka a Hotel Golf). U vstupu získáte “označení”, které Vám umožní volný pohyb po areálu. Celá akce se bude konat ve výcvikovém areálu pod širým nebem, a to za každého počasí. Zvolte vhodné oblečení a obuv, abyste si akci mohli užít.

Pokud si budete chtít vzít s sebou své psí kamarády, je nutné u vstupu předložit platný očkovací průkaz či pas psa.

Zdroj a foto: Helppes

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *