Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaSoutěž

Vyhrajte poukázku F&F v hodnotě 500 Kč a užijte si nadcházející zimu pěkně v teplíčku!

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Poukázku v hodnotě 500,- Kč vyhrává Tereza H., Praha; Leoš, R., Plzeň a Simona T., Praha. Výhercům gratulujeme!

Patříte mezi „zimomřivky“? Pak právě pro vás je určena nová kolekce britské módní značky F&F. Nejen, že je nadčasová a svůj „must-have“ kousek si v ní s jistotou najde každá žena, ale především vás okouzlí bohatá nabídka pletenin, od roláků, vestiček, přes oblíbené kardigany nejrůznějších střihů i délek, až po úpletové sukňové sety a skvěle padnoucí kabáty pro milovnice elegance. Nechybí trendy dlouhé prošívané vesty a bundy všeho druhu, barev i střihů, s kapucí i bez, včetně oversized nebo voděodolných modelů, které zvlášť přes zimu oceníte, a to jak ve městě, tak během výletů do přírody.

Ovšem pozor, ani v zimě nezapomínejte na ženskost! Úpletové, pouzdrové či plisé sukně, jsou stejně jako šaty naprostou nezbytností, a rozhodně se nemusíte bát, že prochladnete. Stačí zapojit fantazii, odvážně kombinovat a vrstvit!

A jaké jsou letošní módní trendy? Rozhodně mezi ně patří geometrické vzory, pruhy, kostka nebo zvířecí motivy, ale nechybí ani umělá kožešina. Vánoční „festive“ řadě dominují třpytky, flitry, satén nebo transparentní materiály. Z barev kolekci ovládají přírodní zemité odstíny, jemné pastely, ale své místo má též blankytně modrá, hořčicově žlutá, zelená i romantická růžová. Samostatnou kapitolou je DENIM, bez kterého se žádný šatník neobejde.

Nechte se inspirovat touto úžasně pohodlnou a zároveň elegantní kolekcí, která vám dodá ten správný šarm.

Soutěžte s naším portálem a tři výherci se mohou těšit na poukázku v hodnotě 500,- Kč!

Soutěžní otázka: Jak se nazývá označení udržitelné F&F módy, které je vyráběno z ekologicky šetrných zdrojů?
a) Ohleduplně
b) Mimo smysly
c) Šetrně

Nápověda: www.itesco.cz/ff

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do 5.11.2023. Do předmětu uveďte: F&F móda. Vyhrává 250., 350. a 450. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: www.itesco.cz/ff

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *