Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

KosmetikaSoutěž

Soutěž: Podzim věnujte svému tělu, je čas hýčkat ho!

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Dárkovou kazetu Syncare vyhrává Jaromíra N., Pardubice. Výherkyni gratulujeme!

Každý rok nás Vánoce okouzlí svou vůní, pohodou a taky celou řadou překvapení. Dopřáváme si více, než jindy a užíváme si jejich jedinečnou atmosféru. Jejich vůni a pohodu letos Syncare přináší také do vašich koupelen a pomůže vám cítit skvěle. Soutěžte s naším portálem Tojesenzace.cz a Syncare a můžete vyhrát dárkovou kazetu a dvě micelární tělové pěny z limitované edice!

Koupel patří k příjemným každodenním rituálům. Může být povzbuzením nebo naopak zklidněním po hektickém dni, detoxikační jako součást celkové očisty, bublinková, bylinná nebo jiná podle toho, jak se cítíte.  Každopádně by měla pečovat o vaše tělo a jeho celkovou pohodu.  Zpříjemnit si ji můžete různě, ideálně pomocí přípravků, které lahodí nejen smyslům, ale i pokožce. Taková je SynCare micelární tělová pěna. Přesvědčí Vás, že běžným mýdlům odzvonilo. Jde o limitovanou edici, výjimečnou svou vůní Vánoc.

Oceníte její nadýchanou, extra jemnou texturu, která mění koupel v příjemné pohlazení. Pokožku těla šetrně vyčistí a současně jí poskytne jedinečný pocit relaxace. Micely jojobového oleje šetrně odstraní pot, maz a nečistoty, aniž by došlo k narušení ochranné bariéry kůže. Pěna pokožku zbytečně nevysušuje, právě naopak. O zachování vláčnosti kůže se starají mikro elementy arganového oleje, neznatelně rozptýlené v pěně. Pěnu v limitované edici koupíte v e-shopu SynCare za 150 Kč.

Příjemné překvapení slibuje dárková kazeta SynCare obsahuje kompletní tělovou péči, o kterou se postará 100% kyselina hyaluronová. Jemný tělový šampon, výživný balzám a krémy na ruce i nohy vám umožní, udělat si z každodenní hygieny příjemný rituál. Budete překvapeni, jak zjemní a vyhladí pokožku na všech místech těla. Tělovým balzám a šampon SynCare s vitamíny a 100% kyselinou hyaluronovou, dává pokožce potřebnou hydrataci i výživu a díky tomu ji dokáže vyhladit a zjemnit. Balzám má lehkou texturu, snadno se vstřebává a pokožku zanechává sametově hebkou a vláčnou. Potěší vás jemná parfemace obou i vaše svěží, provoněné tělo. Kyselina hyaluronová v kombinaci s vitamínem C omlazují a dlouhodobě hydratují pokožku. Syncare krém na ruce se zesvětlujícími enzymy a konopným olejem zjemní, chrání a potlačí pigmentace namáhané pokožky rukou. Změkčující krém PediCALX  s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a glycerinu zaručuje šetrné změkčení otlaků. Účinně regeneruje kůži chodidel. Vánoční kazety Syncare koupíte na e-shopu značky za 694 Kč.

Soutěžní otázka: Za jakou cenu koupíte Adventní kalendář SynCare s plnohodnotnými výrobky z přiloženého videa?
a) 4259,- Kč
b) 3539,- Kč
c) 2739,- Kč

Nápovědu naleznete na: http://www.syncare.cz

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do 26.11.2023. Do předmětu uveďte: Syncare vánoce. Vyhrává 444. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: http://www.syncare.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *