Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití🎄 Vánoce

Voňavé předvánoční období ve Starbucks. Nechte se zlákat na nové Caramel Waffle Latte

Sváteční období pomalu, ale jistě klepe na dveře. Takže nejvyšší čas přeskočit do vánočního módu. Blíž těmto svátkům klidu a míru budete určitě s hrnek horkého nápoje Starbucks. Potěšit vás může návrat oblíbené dvojice ikonických nápojů Gingerbread Latte a Toffee Nut Latte a novinka v podobě Caramel Waffle Latte nebo Hazelnut Chocolate Crunch Hot Chocolate. Tak co, jste připraveni na tuto voňavou a sladkou sezonu?

Víte, co se stane, když se spojí ikonický červený kelímek a chuť vánočního perníku, krémové šlehačky nebo třeba karamelu a espressa? Přeci oblíbené vánoční nápoje Starbucks!

Užijte si jedinečnou atmosféru a nalaďte se na sváteční sezónu třeba ikonickým Gingerbread Latte. Je mixem čerstvě upečeného vánočního perníku s espressem a horkým mlékem, třešničkou na dortu je bohatá čepice perníkové šlehačky se skořicovým posypem. Nebo dejte přednost jiné vánoční klasice – Toffee Nut Latte. Bohatá krémová chuť sladkého karamelu v kombinaci s praženými oříšky, espressem a horkým mlékem zahřeje každého milovníka kávy. Oba vánoční nápoje si můžete vychutnat také v ledové verzi nebo jako Frappuccino® Blended Beverage a jsou dostupné i ve veganské verzi – připravené z široké škály alternativ mléka bez příplatku a s rostlinnou šlehačkou.


A je libo novinka? Ochutnejte letos také Caramel Waffle Latte. Tento nápoj se bezesporu stane hitem vánoční sezóny. Spojuje chuť espressa, napěněného mléka a sirupu s příchutí vaflí, doplněnou karamelovou šlehačkou a křupavou posypkou. Nové Caramel Waffle Latte je k dispozici také v ledové variantě a jako Frappuccino® Blended Beverage.

Milovníci čokolády by zase nemuseli pohrdnout Hazelnut Chocolate Crunch Hot Chocolate. Kombinuje intenzivní chuť pražených lískových oříšků s mlékem, to vše završí čokoládová šlehačka s čokoládovou polevou.

A ani letos se vánoční čas ve Starbucks neobejde bez červených kelímků. K dispozici také v opakovaně použitelné variantě, díky níž si svůj oblíbený nápoj pořídíte se slevou 10 korun.

Vyrazte si užít sladké chvilky  a sváteční atmosféru do Starbucks!

Zdroj a foto: Starbucks

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *