Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Česko Slovensko má talent zná letošního vítěze

Diváci rozhodli o vítězi 11. ročníku Česko Slovensko má talent 2023 a stala se jím Anna Slížová – už osmý výherce ze Slovenska.

Po 14 castingových kolech vzešlo z velkého třesku 12 semifinalistů. Porota byla tentokrát ve složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. K těm se vždy přidal pátý porotce, na jehož místě se střídali: Štěpán Kozub, Ego, Vojtěch Dyk a Marián Čekovský. Před touto porotou a za pohotového moderování dvojice Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský došlo k velkolepému živému finále s osmi účastníky (sedm přímo postupujících díky zlatému bzučáku od porotců a jeden semifinalista). Vyrovnaný souboj rozhodli diváci TV Prima a TV JOJ prostřednictvím zaslaných SMS.

Připomeňte si cestu za vítězstvím v soutěži Česko Slovensko má talent XI Finále v sobotu 16. 12. v 10.40 na Primě.

Vítězství v jedenáctém ročníku největší talentové soutěže Česko Slovensko má talent a výhru 40 000 eur si odnáší Anna Slížová, která zvítězila nad dalšími sedmi silnými finalisty. V napínavém souboji porazila díky dechberoucímu opernímu zpěvu mladého zpěváka Matěje Plška a třetí – zpěvačku Vieru Kotvasovou. Gratulujeme!

Aktuální informace na: Česko Slovensko má talent – Prima Ženy (iprima.cz)

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *