Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Březnové novinky na Disney+

Březen přinese nové řady oblíbených komediálních seriálů jako je Neobyčejná nebo Život a Bethnouze nebude ani o napětí v podání seriálů Smrt a další důkazy nebo Vražedné Miami či podnětných dokumentů Královny říše zvířatOčima fotografa nebo silný příběh mladého baletního tanečníka MADU. Fanoušci klasických komiksů se mohou těšit na animovaný seriál z produkce Marvel Animation X-MEN ‘97.

SMRT A JINÉ DETAILY [DEATH AND OTHER DETAILS] – 5. března
Seriál se odehrává uprostřed pozlátka světové smetánky a soustředí se na brilantní a neklidnou Imogene Scottovou (Violett Beaneová), která se ocitne na špatném místě ve špatný čas (dobře, byla to tak trochu její chyba) a stane se hlavní podezřelou v záhadné vraždě v zamčeném pokoji. Dějiště? Bohatě zrestaurovaný zaoceánský parník ve Středozemním moři. Podezřelí? Každý zhýčkaný host a každý vyčerpaný člen posádky. Problém? Aby dokázala svou nevinu, musí se spojit s mužem, kterým pohrdá – Rufusem Cotesworthem (Mandy Patinkin), nejlepším detektivem na světě.

ŽIVOT A BETH [LIFE & BETH] – 20. března
Vztah Beth a Johna je čím dál vážnější a Beth se začne zabývat myšlenkou na manželství a založení rodiny, zatímco s Johnem hledají odpovědi na své problémy v komunikaci. Beth dělá všechno pro to, aby udržela své vztahy při životě, a zároveň se snaží být oporou kamarádům a rodině, kteří se při vstupu do čtvrté životní dekády potýkají s vlastními problémy.

NEOBYČEJNÁ [EXTRAORDINARY] – 6. března
Po odhaleních první řady má parta skvělou šanci stát se pořádnými dospělými. V této řadě uvidíme Carrie a Kashe při pokusu oživit svůj platonický vztah a současně se postavit na vlastní nohy. Spermík zjišťuje, kam opravdu patří, a Jen se pokouší být lepší verzí sebe samé. Což není lehké, když máte zálibu v sebesabotážích.

RENEGÁTKA NELL [RENEGADE NELL] – 29. března
Anglie roku 1705. Nell Jacksonová je falešně obviněna z vraždy a na útěku se svými sestrami. V rámci přežití se uchýlí k loupežným přepadením. Za pomoci supermocného kumpána, odvážné malé víly jménem Billy Blind, si Nell uvědomí, že existuje důvod, proč ji osud zavál na špatnou stranu zákona. Důvod, který je větší, než by si kdy dokázala představit. Zmařit magické spiknutí proti anglické královně.

KRÁLOVNY ŘÍŠE ZVÍŘAT [QUEENS] – 5. března
Nejdivočejší místa světa byla vždy domovem mocných vůdců. Dokument Královny říše zvířat se zabývá novým typem hrdinství – divokým, inteligentním, houževnatým a… ženským. Sleduje matriarchy a vůdkyně po celém světě a vypráví o jejich obětavosti, vytrvalosti, ale i přátelství a lásce. Tyto královny nejsou vždy laskavé ani mírné, nenechají nic stát mezi sebou a úspěchem a bezpečím svých rodin. Dokument, doprovázený hlasem oceňované herečky Angely Bassettové, ukazuje vůbec poprvé svět přírody ženskou optikou. Čtyři roky připravovaný a řízený ženským produkčním týmem z celého světa – což je v oblasti přírodních dějin průlomové – sedmidílný seriál využívá nejmodernější technologie k odhalení překvapivých poznatků o tom, jak se samice ve světě přírody dostávají k moci a často se spoléhají na spolupráci a moudrost místo hrubé síly, aby se prosadily. Závěrečná epizoda seriálu oslavuje ženy, které se vydaly až na konec světa a zasvětily svůj život dokumentování a ochraně zvířecích královen. Ne nadarmo jí říkáme Matka příroda. Ať žijí královny!

MARVEL ANIMATION: X-MEN ‘97 – 20. března
Animovaný seriál X-Men ’97 se vrací do kultovní éry 90. let, kdy se skupina mutantů zvaná X-Men snaží využívat své nadpřirozené schopnosti k ochraně světa, který však mutanty nenávidí a bojí se jich. X-Meni se potýkají s nečekanými problémy a jsou nuceni čelit nebezpečné a nejasné nové budoucnosti.

UVIDÍME SE V JINÉM SVĚTĚ [NOS VEMOS EN OTRA VIDA] – 13. března
Seriál podle adaptace knihy Manuela Jaboise vycházející z rozhovoru, který v roce 2014 vedl s Gabrielem Montoyou Vidalem, jenž vypráví o své účasti na nejhorším džihádistickém teroristickém útoku na evropské půdě v březnu 2004.

MADU – 29. března
Od trénování naboso v ulicích Lagosu až po vystoupení na jevišti v Anglii, Madu sleduje 12letého Anthonyho Madu, jak opouští svůj domov v Nigérii a odjíždí studovat na jednu z nejprestižnějších baletních škol na světě.

Věděli ste, že…?
• Oblíbené seriály Chirurgové a Station 19 se vracejí s novými řadami, respektive 20. a 7. řadou, od 28. března.
• Fanoušci anime by si neměli nechat ujít premiéru Sand Land: Seriálu, od 20. března.
• Zjistěte, jak vznikají ikonické fotografie! Vydejte se na cestu po boku nejpozoruhodnějších světových vypravěčů vizuálních příběhů se všemi epizodami seriálu Fotografové od National Geographic, dostupnými od 19. března.

Zdroj a foto: Disney+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *