Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityDětiMóda

Pohodlí, styl a zábava pro děti: Olga Menzelová otevře v OC Šestka prodejnu Lindex Kids

Česko je teprve třetí zemí na světě, kde oblíbená značka Lindex otevírá své prodejny výhradně pro děti. Ta nejnovější se bude nacházet v pražském obchodním centru Šestka, které se dlouhodobě zaměřuje na aktivity pro rodiny s dětmi. Novou prodejnu otevře už 21. března známá producentka Olga Menzelová. Děti se v obchodě budou moci setkat s postavami z oblíbeného seriálu Tlapková patrola.

Švédská značka Lindex dosud otevřela obchody zaměřené na dětské zákazníky pouze ve Velké Británii a v Norsku, nyní k nim přibylo také Česko. V Obchodním centru Šestka, které se nachází nedaleko pražského Letiště Václava Havla, se 21. března v 10 hodin otevře prodejna, která bude v rámci střední Evropy mimořádná nejen svým designem, ale i svým konceptem s výhradním zaměřením na dětské produkty.

Slavnostního otevření se zúčastní producentka Olga Menzelová, která do prodejny uvede první zákazníky. Na ně bude čekat kromě zajímavého dárku také výherní loterie po nákupu v rámci věrnostního programu More at Lindex a zejména maskoti z oblíbeného animovaného seriálu Tlapková patrola, s nimiž se budou moci děti setkat a vyfotit.

Obchodní centrum Šestka se dlouhodobě zaměřuje na rodiny s dětmi, které v něm najdou bohaté vyžití. Čeká tu na ně ten nejlepší výhled na letištní ranvej, cvičení a pohybové aktivity v Monkey´s Gymu, zábava s LEGO stavebnicemi na interaktivní výstavě Brick Corner nebo třeba točitá klouzačka z horní patra centra.

„Chceme, aby se u nás cítili dobře nejen dospělí, ale také děti, které najdou v Šestce spoustu zábavy.  A prodejna Lindex Kids do tohoto konceptu skvěle zapadá. Rodinám nabídne další možnost, jak si mohou svůj společný čas v našem centru užít,“ říká Lenka Šátková, marketingová manažerka OC Šestka.

Prodejna Lindex Kids se stane oblíbenou destinací pro zákazníky, kteří hledají stylové, pohodlné a kvalitní oblečení pro děti všeho věku: sortiment oděvů bude zahrnovat nabídku pro novorozence, batolata i školáky. „Věříme, že OC Šestka je díky svému vynikajícímu umístění a vybavení optimálním místem pro naši exkluzivní prodejnu, kde rodiče a děti najdou nejen kvalitní oblečení, ale také inspiraci a radost z nakupování,” říká Iva Macháčková, PR & Sustainability Executive pro Lindex CE.

Společnost Lindex je jednou z předních evropských módních společností s přibližně 440 prodejnami v 18 zemích a s celosvětovým online prodejem prostřednictvím spolupráce s třetími stranami. Společnost Lindex nabízí inspirativní a dostupnou módu a doplňky, které zahrnují několik různorodých konceptů dámského a dětského oblečení, spodního prádla i kosmetiky.

Vyšším cílem společnosti Lindex je inspirovat ženy všude na světě a zlepšit jejich postavení. Svým příslibem udržitelnosti chce společnost Lindex udělat něco pro budoucí generace v oblastech podpory žen, respektování planety a zasazování se za lidská práva.

Zdroj a foto: www.lindex.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *