Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Maria Nila a její super jednoduchá péče i styling ve spreji

Někdy na péči o vlasy není bohužel tolik času a prostoru, kolik by si člověk přál a musíte mít účes hotový dřív, než řeknete „aerosol“. To dobře ví populární švédská vlasová kosmetika Maria Nila, která si vydobyla velký úspěch díky svým účinným produktům s přírodním veganským složením, a nabízí proto kompletní péči od šamponu po styling i formou sprejů.

V nové řadě aerosolů Maria Nila nechybí suchý šampon (Maria Nila Soothing Dry Shampoo), stylingový fixační sprej (Maria Nila Texture Spray) a tvarovací sprej s ochrannou před teplem (Maria Nila Shaping Heat Spray). Složení všech aerosolových produktů zohledňuje požadavek efektivní péče s co nejdelším účinkem. Stejně jako všechny ostatní produkty Maria Nila obsahují i všechny 3 aerosoly speciálně vyvinutý Colour Guard Complex, který chrání vlasy před UV zářením a zajišťuje déletrvající zářivost jejich barvy.

Maria Nila Soothing Dry Shampoo
Suchý šampon pro citlivou pokožku hlavy „2 v 1“: kombinuje péči i lehký styling. Obsahuje výtažky z aloe vera, které osvěžují a chladí citlivou pokožku hlavy, niacinamid z rýžového škrobu zmírňuje svědění a dokáže účinně absorbovat mastnotu. Perfektní řešení pro okamžitý pocit čistých vlasů, dodání objemu a lehké fixace účesu. Osvěžující květinová vůně s tóny kosatce, bílého jasmínu a jantaru.

Maria Nila Texture Spray
Stylingový sprej se střední fixací pro ještě větší zvýraznění textury a objemu. Radost udělá nejen dlouhotrvající výsledek, ale i krásná vůně s tóny broskví a jasmínu.

Maria Nila Shaping Heat Spray
Ochranný tvarovací sprej vhodný před použitím tepelných stylingových nástrojů. Je to skvělý pomocník na tvorbu účesu se střední fixací. Kromě ochrany vlasů před teplem a nadměrným vysušením dodává i hydrataci díky skvalanu a glycerinu. Má příjemnou ovocně-květinovou vůni s tóny meruněk, konvalinek a růží. Nanáší se na suché vlasy a výsledný styling dlouho vydrží.

Maria Nila se jako značka přírodní vlasové kosmetiky samozřejmě snaží o maximální udržitelnost – obaly jsou recyklovatelné (vyrobené z částečně recyklovaného aluminia, víčko a tryska z recyklovaného plastu).

K dostání například v lékárnách Dr. Max. Doporučená cena sprejů: 636,- Kč (250ml)

Zdroj a foto: Maria Nila

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *