Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Sing Sing Quintet se nebojí riskovat

Sing Sing Quintet, skupina složená ze zpěváků Kamily Nývltové, Michaely Noskové, Tomáše Trapla, Bohuše Matuše a Petera Pechy, právě dokončila natáčení svého nového a zároveň prvního videoklipu v malebných prostorách přírodního lomu Krákorka v Podkrkonoší.Světlo slunce a krásné prostředí lomu poskytly dokonalou kulisu pro natáčení, během kterého zpěváci neznali odpočinek. I když bylo natáčení chvilkami lehce nebezpečné, protože museli šplhat vysoko po pískovcových kamenech, vše dopadlo skvěle. A nikomu se nic nestalo a záběry díky tomu budou naprosto famózní. Jak řekl Tomáš Trapl: “Co bych pro natáčeni klipu neudělal a pak skočil dolů ze skály”… smích.

Skupina je známá svými velkými hlasy, svoji vášní pro hudbu a neúnavným nasazením při tvorbě, což se odráží i v přípravě tohoto videoklipu.

Český text k jejich světoznámému songu napsala pro skupinu Miša Nosková. Nové zpracování skladby slibuje být hitem, který osloví fanoušky  a chytí je za srdce, právě proto bude mít videoklip premiéru 1. května kdy se oslavuje svátek lásky. Klip byl režírován bratrem Kamily Nývltové Jindřichem, a jeho produkčním týmem “Daniel production“.  Tým tvůrců se snažil zachytit energii a vášeň, kterou Sing Sing Quintet do své tvorby vkládá, a věří, že výsledný videoklip bude vizuálním a zvukovým zážitkem pro všechny diváky a posluchače.

FOTO: archiv SSQ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *