Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Koncert Vltavy v Divadle pod Palmovkou proběhne již 11. dubna a vy byste si jej neměli nechat ujít

Kultovní kapela Vltava zahraje 11. 4. 2024 od 19:00 v Divadle pod Palmovkou jedinečný koncert, ve kterém představí pestré skladby plné abstraktních obrazů a nespoutané hudební energie. Oblíbená stálice klubových i festivalových pódií si vysloužila přízvisko jedné z nejoriginálnějších kapel na české hudební scéně, a to nejen neobvyklou poetikou mnohoznačných textů, ale také původním hudebním stylem, který souzní s hlasem Roberta Nebřaneského.

Dubnový koncertní program se opře o známé skladby kapelové historie a současně představí nejnovější písně z aktuálního alba “Spass muss immer sein“, díky kterému byla Vltava nominována v Cenách Anděl 2022 na Skupinu roku.

Přeji si, aby naše písničková zpráva vždy obsahovala radost, aby byla pozitivní a pro zájemce také hluboká. Všechny naše písně mají svůj odraz v životě, v zážitcích a pocitech, které jsou mnoha lidem společné. Na koncertech to zjišťujeme stále znovu,“ říká Robert Nebřenský.

Album Marx Engels Beatles získalo nominaci na tehdejší hudební cenu Česká Grammy a umístilo se na 2. místě v anketě časopisu Rock&Pop kategorie Nejlepší deska desetiletí. Píseň Marx Engels Beatles je nerozlučně spjata s filmem Pupendo režiséra Jana Hřebejka, tvorba Vltavy zazněla v dalším Hřebejkově snímku Nestyda.

Robert Nebřenský – zpěv, kytary
František Svačina – klávesy, akordeon
Tomáš Uhlík – baskytara
Ondřej Klímek – dechové nástroje
Ondřej Pomajsl – bicí

Těšíme se 11. dubna 2024 od 19 hodin v Divadle pod Palmovkou!

Pozvánkové video: https://www.instagram.com/p/C5OhqVFLrV9/
Vstupenky: https://goout.net/…/vltava-spass-muss-immer-sein/rfuv/

Zdroj a foto: https://www.hudebniskupinavltava.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *