Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Česko na grilu díl 6: Další hlášky obávaného šéfa vás budou bavit už v pondělí 29. 4

Kulinářská rodinná show Česko na grilu je ve své druhé polovině, studnice hlášek, kterými baví Zdeněk Pohlreich diváky – a děsí soutěžící, ale nevysychá.

Co se Zdeňkovi nebude líbit tentokrát? Kdo ze soutěžících ho opravdu naštve? Další díl pořadu Česko na grilu je tady a s ním i další dávka hlášek obávaného šéfa Zdeňka Pohlreicha. Chtěli byste být na místě soutěžících a poslechnout si hodnocení, kterým obávaný kat opravdu nešetří? Zde jen malá ochutnávka toho, na co se můžete těšit už v pondělí 29. 4.  v pořadu Česko na grilu:  

„Priky, ty jsi plejtvák obrovský.“ Tak okomentuje přípravy na splnění zadání šestého dílu šéf. Co tím asi myslel?

„Je to velkej taktik a hráč. Vypadá, jako že nic, ale dávej si na něj bacha.“ Koho takto Zdeněk ohodnotí?

„Mám zásadní problém, že tu nikde nevidím pečivo ze zadání. Jo, vy už tu máte připravenou váhu a robota? To jsem hned klidnější. Tak dobré.“ Martin s Jirkou si můžou po prvních větách oddechnout.

„Vás baví ty rozstřely,“ hodnotí šéf plán Viery a Davida. Jak se jim s takovým hodnocením pracovalo?

„Demokracie končí u dveří do kuchyně, to si pamatuj, Romane,“ vyslouží si Roman od Zdeňka pochvalu, protože prý poprvé od prvního dílu vede grilování on.

„Neexistuje dobrá a špatná kuchyně. Existují jen dobří a špatní kuchaři,“ zamedituje u stolu, na kterém soutěžní jídlo chystá Danny a Daniela.

„Když nevíš co, tak si trumfni. V kuchyni to Češi dělají tak, že když neví co, nastrouhají na jídlo sýr a považují to za vyřešené. Strašný zvyk.“  Tak hodnotí hotový pokrm Martina a Jirky.

„Připadá vám normální, že máte po sobě tolik odpadu? Vařte přesněji, na tohle se nedá dívat a nemám to rád,“ vytkne Prikymu a Lucce jejich zbytky.

„Maso prošlo čínskou mučírnou, je dost suchý. A nechutná dobře,“ podotkne k jídlu připravenému Dannym a Danielou.

„To není zeleninový salát, to je smutná hromádka nakrájené zeleniny. A jsem větší fanoušek, když je aspoň okurka zbavená slupky,“ ohodnotí snažení Jany a Romana.

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *