Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Rumfest 2024 zve na degustace nejlepších rumů z celého světa

Jeden z největších rumových festivalů na světě se koná 1. června 2024 v pražských Žlutých lázních. Rumfest, zábavně vzdělávací oslava pravého třtinového rumu, se letos uskuteční už podvanácté. Návštěvníci se mohou těšit na několik stovek skvělých rumů z celého světa, odborné semináře i degustace, food court s karibskou a exotickou kuchyní i latinskou hudbu.

V rámci základní vstupenky jsou pro rumové nadšence připraveny vzdělávací semináře s předními odborníky z České republiky i ze zahraničí na různá témata ze světa rumu. Odpolední program pak doplní řízené degustace (tzv. master classes), v rámci kterých bude možné ochutnat největší rumové speciality. Festival Rumfest se těší velké oblibě, jen loni ho navštívilo více než 2000 návštěvníků.

Odborným garantem Rumfestu je Barlife, exkluzivní specializovaný magazín zaměřený na moderní gastronomii. Tento respektovaný a nestranný titul je pro čtenáře zdrojem vzdělání, inspirace a zábavy již od roku 2004.

Program festivalu bude průběžně aktualizován na webu www.rumfest.cz.
Vstup na akci pouze pro osoby starší 18 let, mladší pouze v doprovodu.

Předprodej vstupenek na festival Rumfest: https://www.rumfest.cz/vstupenky

Zdroj a foto: Rumfest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *