Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiJídlo a pitíSoutěž

Vyhrajte dino piňatu od Kinder a připravte dětem nezapomenutelnou oslavu

Přichystejte svým ratolestem zábavnou oslavu s Kinder! V nové soutěži můžete vyhrát pestrobarevnou papírovou piňatu plnou produktů Kinder, se kterou můžete s dětmi oslavit jakékoli jejich malé úspěchy, ale i zpestřit velkou dětskou párty. Papírová postavička ve tvaru dinosaura v sobě ukrývá celkem 15 balení Kinder pochoutek a celé rodině přinese nezapomenutelné společné zážitky.

Piňatu dobře znají především děti v Mexiku, postupně si ale zábavný doplněk oslav se sladkým překvapením uvnitř oblíbily rodiny i v dalších koutech světa. Svou vlastní piňatu nyní můžete vyhrát i vy, a to s novou soutěží od Kinder. Pořiďte si v období od 1. 5. do 30. 6. jakýkoli z produktů Kinder, účtenku nahrajte na web www.kinder.cz a můžete se stát jedním z 300 výherců dino piňaty od Kinder.

Papírový dinosaurus v sobě ukrývá 5 balení Kinder Bueno Mini, 5 balení Kinder Schoko-Bons a 5 krabiček lahodné Kinder Chocolate. Piňatu si s dětmi můžete ozdobit přiloženými samolepkami, takže váš rodinný dinosaurus bude jediný svého druhu.

Soutěž Kinder Oslava probíhá v Česku i na Slovensku a je podpořena televizním tag-onem, prostřednictvím promo obalů Kinder Chocolate, POS materiály v místě prodeje a online kampaní na sociálních sítích.

Zdroj a foto: Kinder 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *