Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Hard Rock Cafe oslaví své 53. narozeniny

Ikonický řetězec Hard Rock Cafe oslaví 53. narozeniny. Oslava proběhne v den výročí 14. června a pražské Hard Rock Cafe pro své hosty chystá řadu lákadel. Například celý den bude restaurace tematicky vyzdobená a jsou připraveny i speciální promo akce.

Hosté se například budou moci vyfotit u narozeninové fotostěny, navíc prvních 53 hostů dostane ke každému nákupu v Rock Shopu batoh Hard Rock Cafe zdarma a v narozeninový den bude také 50% sleva na klasické tričko při nákupu World Tour Burger. Večer se bude slavit hudbou, od 23 hodin zahraje DJ Adam.

Hard Rock Cafe roce 1971 založili Isaac Tigrett a Peter Morton v Londýně. V roce 1979 začala kavárna pokrývat své stěny rock and rollovými memorabiliemi, přičemž tato tradice pokračuje dodnes. Jen v Praze je po celém podniku umístěno hned 300 artefaktů od celosvětově proslulých hudebníku jako je Paul McCartney, John Lennon, Elvis Presley a další. Z českých umělců zde má memorabilii Vilém Čok, David Koller a Petr Nagy.

Zdroj a foto:  https://cafe.hardrock.com/prague/cs/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *