Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Zažij s námi hudbu jinak

Na originální odpoledne plné hudby v unikátním prostředí vyhlídkové věže se mohou návštěvníci Stezky korunami stromů v Janských lázních těšit v sobotu 8. června. Na pódiu uprostřed vyhlídkové věže se během hudebního odpoledne představí kapely z Trutnovska a okolí. Návštěvníci si budou moci jejich hudbu vychutnat od 14 hodin až do půl osmé večer.

V rámci Hudební arény na Stezce korunami stromů 2024 se představí dívčí kapela LejDies, pop-rocková skupina z Trutnovska Projekt 143, funkrocková kapela TVL a živou one-man looping show Vende Ballini. „Neustále hledáme cesty, jak našim návštěvníkům nabídnout nové a nové zážitky. Současně chceme podpořit hudebníky z okolí, proto jsme oslovili kapely, které mají lidé na Trutnovsku rádi. Unikátní prostor naší vyhlídkové věže nabízí ojedinělý zážitek, který chceme umocnit hudbou. Pódium bude umístěno uprostřed samotné věže a lidé díky tomu budou moci sledovat kapely z nadhledu z jejích ochozů. Věříme, že hudba v kombinaci s okolní přírodou nabídne ojedinělý zážitek všem, kteří k nám na Hudební arénu v sobotu zavítají,“ říká Zdeněk Pop, šéf marketingu Stezky korunami stromů Krkonoše.

Pro návštěvníky bude připraveno přímo ve věži točené pivo, nealkoholické nápoje i občerstvení. Hudební program začíná v sobotu 8. června ve 14 hodin.

Program Hudební aréna na Stezce korunami stromů 2024
14:00      LejDies
15:30      Projekt 143
17:00      TVL
18:30      Vende Ballini

Zdroj a foto: Stezka korunami stromů Krkonoše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *