Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

We Are One Sound: Nová festivalová kolekce od Answear.LAB vypráví příběh o sounáležitosti

Pro slavnostní zahájení letní festivalové sezóny představuje značka Answear.LAB svou interpretaci svobody a radosti z letních dnů v nejnovější festivalové kolekci WE ARE ONE SOUND. Protože prostřednictvím hudby můžeme sdílet své emoce a sounáležitost. Díky festivalové módě pak vyjadřujeme a představujeme svou osobnost, vášeň a odvahu experimentovat.

Pro novou kolekci se značka inspirovala drsnou a velkolepou krajinou Divokého západu v kontrastu s nespoutanou energií a přirozeným klidem oceánu. Kolekce kombinuje westernové prvky, především kožené kousky, jako jsou košile, krátké motorkářské bundy, třásně a kovbojské klobouky a inspirací oceánu – motivy mušlí, vln, rybářských sítí, volánů a metalických barev v odstínech zlaté, stříbrné a modré. Tento kontrast drsnosti Divokého západu a nekonečné rozlohy oceánu doplňují prvky tropického safari v podobě živých květinových potisků.

V kolekci WE ARE ONE SOUND chceme prostřednictvím módy vyprávět příběh o kreativním a konstruktivním dialogu mezi místy, generacemi a ženami,“ říká Sylwia Jaskulska, hlavní návrhářka značky. „Symbolické řasení a krajky mají ilustrovat pouta a vztahy. Kontrastní kombinace různých stylů dokazuje, že protiklady se nádherně doplňují. Tato kolekce je hlubokou reflexí o svobodě a vztazích. Představuje pohled na svobodu, jako když hledíme na obzor oceánu, a na vztahy, které nás mohou někdy rozdělovat, ale zároveň nám mohou tolik nabídnout,” zdůrazňuje.

Módní svoboda a rozmanitost
Svoboda znamená pro každého něco jiného a každý ji interpretuje různě. Absolutní módní svobodou mohou pro někoho být dobře střižené košilové šaty nebo šaty, které vypadají jako by byly vyrobené z rybářských sítí, nebo to může být košile s dlouhými třásněmi a objemné maxi sukně. Multifunkční šátek, který si můžete obléct jako pareo nebo ho uvázat kolem hlavy, a košile, která se dá upravit do varianty s odhalenými rameny zase zdůrazňují principy modulární garderoby. Pozitivní festivalová nálada kolekce se odráží také v použitých materiálech – silným trendem sezóny jsou transparentní a vzdušné látky jako je přírodní bavlna, modal a viskóza. Za zmínku stojí, že všechny produkty jsou vyrobeny v Polsku a všechny kožené oděvy mají certifikát Leather Working Group, který zaručuje nejvyšší kvalitu.

V celém duchu kolekce WE ARE ONE SOUND se nesou i návrhy bot, včetně perforovaných sandálů, krátkých kovbojských bot a mules pantoflí. Celou kolekci pak dokonale doplňují šperky v podobě ručně vyrobených uměleckých děl. Ty jsou vyrobené z přírodních drahokamů vybraných tak, aby odrážely rozmanitou unikátní energii nezbytnou pro život: růžový turmalín, černý hematit, zlatý pyrit, bílý korál a zelený amazonit.

„Udáváme rytmus, ke kterému lze snadno přiřadit jednotlivé zvuky,“ říká Agnieszka Pruchnik, ředitelka značky Answear.LAB. „Milujeme hudbu a to, co nám může přinést. Podobně jako vztahy založené na porozumění a respektu. Vztahy budované otevřeným, odvážným dialogem, s respektem k volbám druhých, bez ohledu na sociální nebo generační rozdíly. Slogan „WE ARE ONE SOUND“ rezonuje v naší kolekci. Přijímáme a vyzdvihujeme rozmanitost. Dáváme našim zákazníkům svobodu volby, povzbuzujeme k experimentování a zdůrazňujeme jejich vlastní styl,“ dodává.

We Are One Sound na Rock For People
Připojte se k Answear.LAB na festivalu Rock of People, který se koná od 12. do 15. června 2024 v Hradci Králové. V zóně Answear.LAB, kterou najdete ve Vogue Area, na vás čeká řada aktivit a zážitků. Můžete se těšit na exkluzivní představení nejnovější festivalové kolekce WE ARE ONE SOUND, módní přehlídky a nechat se unést hudbou, která spojuje a jedinečnou festivalovou atmosférou.

Celá kolekce WE ARE ONE SOUND je nyní dostupná online na Answear.cz: https://answear.cz/s/we-are-one-sound

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *