Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024 bude už za měsíc i s herci ze seriálu ZOO

Jedinečná zábava je za rohem. Už za měsíc si můžete užít letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu. Kromě nabitého hudebního programu se můžete osobně potkat se svými oblíbenými herci TV Prima ze seriálu ZOO. Dva dny plné skvělé zábavy i letního relaxu pro všechny bez rozdílu věku zažijete 12. a 13. července 2024 v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Navíc vás čekají dvě soutěže o luxusní dovolenou do Egypta a Turecka od CK Blue Style.

Oba dva dny se uskuteční autogramiáda herců jednoho z nejoblíbenějších seriálů na českých obrazovkách – ZOO – Michaela Pecháčková, Michaela Tomešová, Sára Milfajtová, Eliška Brumovská, Eva Burešová, Jitka Sedláčková, Jan Kopečný, Adéla Hesová a Veronika Žilková. Nebude chybět ani populární kutil Láďa Hruška z oblíbeného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, se kterým si budete moci také něco vytvořit.

Podrobný line-up hudebních interpretů brzy zveřejníme. V pátek se můžete těšit na kapelu Divokej Bill, Pokáče, O5 a Radeček, Terezu Balonovou, BibiBum, Maxim Turbulenc Adélku Hesovou. V sobotu to rozjede a roztančí Kapitán Demo, Eva Burešová, Slza, Olga Lounová, Lunetic, Holki, Míša Růžičková, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o. a Divadlo Láry Fáry. Na dvou pódiích plných zábavy vás budou provázet oblíbení moderátoři a herci TV Prima a Radia Kiss – Eva Decastelo, Josef Mádle, Michaela Tomešová a Vendula Fialová.

Po celou dobu festivalu nebude chybět bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v unikátní Blue Style relax zóně, kde se můžete potkat i s exotickými zvířaty. Navíc se zde bude soutěžit o dvě luxusní dovolené vašich snů. Jedinečný festivalový zážitek přináší agentura SOLOOTIONS ve spolupráci s Radiem Kiss, cestovní kanceláří Blue Style a zábavním parkem Šikland.

Pořiďte si vstupenky už nyní online a využijte výhodnější ceny než na místě. Užijte si dva dny plné zábavy za bezkonkurenční ceny festivalového vstupného: dospělí za 999 Kč, děti (výška 100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 2248 Kč. Kdo je z okolí Zvole nad Perštejnem, může využít výraznou sousedkou slevu. Všechny vstupenky platí na celou dobu festivalu a děti do 100 cm mají vstup zdarma.

Festival dále nabídne – rozsáhlou dětskou zónu pod hlavičkou značky Nickelodeon, kde na vás čekají různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Chybět nebude velkolepý podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Děti budou mít šanci se potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. V dětské zóně se bude také hojně soutěžit o zajímavé ceny. Teenageři si přijdou na své v gaming zóně, včetně možnosti vyzkoušet novinky nejen ze světa virtuální reality. Pro dámy bude připraveno příjemné zázemí beauty a wellness zóny – plné hýčkání, líčení a péče o sebe. Každý večer vám v letním MAX KINĚ nabídneme jeden filmový novinkový hit – Gump 2 a Matka v trapu.

Aktuální informace na http://bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu. Vstupenky na ticketstream.cz.

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *