Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Saunová lahůdka: BANYA FEST 2024 v Aquapalace Praha

Česká banya asociace a Aquapalace Praha vás zvou na unikátní festival přírodního saunování a soutěž metličkových procedur BANYA FEST 2024, který se bude konat 21. až 23. června v největším Saunovém světě ČR v Aquapalace Praha. Kromě soutěže o titul Banya Master vás čeká bohatý doprovodný program plný odpočinku a relaxace.

Za účasti mezinárodní poroty se utkají soutěžící z celého světa o titul mistra metličkových procedur BanyaMaster 2024, kdy pro jedinečný zážitek při sledování průběhu soutěže se vše bude odehrávat ve speciální prosklené sauně.

Po celou dobu festivalu si můžete dopřát bylinné a banya ceremoniály, luční masáže, metličkové procedury, objevit netradiční sauny a horké kádě, zúčastnit se přednášek a workshopů či meditací s mistry. Na místě můžete podstoupit aromaterapii nebo chladovou terapii a pochutnat si na jedinečné herbal i vegan gastronomii.

Ke vstupence na BanyaFest obdržíte bylinný peeling zdarma a umožňuje vám také celodenní vstup do Vodního světa a Saunového světa.

Zdroj a foto: www.aquapalace.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *