Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Oblíbená kombucha v praktické formě tobolek

Chcete svému tělu dopřát blahodárné účinky kombuchy, ale nemáte dost místa na její skladování v tekuté formě? Pak vás potěší novinka české značky Liftea. Extrakt z fermentované kombuchy doplněný o probiotika a výtažky z bylin přináší ve formě tobolek. Snadno se vejdou do vaší domácí i cestovní lékárničky. Navíc jsou řešením pro ty, kterým není příjemná typická chuť kombuchy. Vybrat si můžete ze dvou variant, a to Liftea Kombucha EnzymAktiv a Liftea Kombucha Paměť a koncentrace.

Vysoká enzymatická aktivita podpoří nejen vaše zažívání
Nový doplněk stravy Liftea Kombucha EnzymAktiv přináší v praktické formě tobolek kombinaci probiotik z extraktu fermentované kombuchy s probiotiky Limosilactobacillus reuteri. Přípravek navíc obsahuje bromelain – trávicí enzym, který se získává z ananasu. Má vysokou enzymatickou aktivitu, což naznačuje, že jde o koncentrovanou látku, která má potenciál poskytnout účinnou podporu při trávení bílkovin. Ve složení doplňku stravy Liftea Kombucha EnzymAktiv najdete i výtažky z černého čaje, který je známým antioxidantem a přispívá k odstranění volných radikálů z těla. Pokud si chcete snadno užít benefity, které kombucha a další obsažené látky tělu přináší, můžete pro novinku Liftea Kombucha EnzymAktiv zamířit například do sítě drogerií dm. Z pohodlí domova ji pořídíte na www.liftea.cz. Balení o 60 tobolkách tam pořídíte za 299 Kč. Užívají se 1 až 2 tobolky denně. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Vzpruha pro vaši paměť i koncentraci
Střeva se ne nadarmo označují jako druhý mozek. Střevní mikrobiom a stav střev skutečně ovlivňují naši kondici, a to jak fyzickou, tak psychickou. Pokud chcete povzbudit střevní mikrobiom i kognitivní funkce v čele s pamětí a koncentrací, bude vám užitečným pomocníkem novinka Liftea Kombucha Paměť a koncentrace. V každé tobolce si díky ní dopřejete kombinaci probiotik z extraktu fermentované kombuchy a probiotik Limosilactobacillus reuteri. Přípravek navíc obsahuje výtažky z tělu prospěšných bylin, jimiž jsou zázvor, aksamitník vzpřímený, stále populárnější ašwaganda nebo méně známá bacopa drobnolistá. Ta vedle koncentrace a paměti příznivě působí také na duševní zdraví. Doplněk stravy Liftea Kombucha Paměť a koncentrace můžete zakoupit v sítích drogerií dm či na webu www.liftea.cz, kde k němu najdete více informací. Balení se 60 tobolkami tam stojí 299 Kč, což představuje kúru na 1 až 2 měsíce. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Zdroj a foto: Liftea

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *