Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

BydleníJídlo a pití

Kolínská Kavárna Štěstí vítá zákazníky v novém designu

Společnost Sazka otevřela svoji kolínskou Kavárnu Štěstí a oblékla ji do jedinečného kabátu. O nový vzhled kavárny se postaraly architektka Martina Spurná a designérka Jana Murinová, které propojily dva zdánlivě protichůdné přístupy – barevnou designerskou tvořivost a černobílý architektonický minimalismus. Kavárny Štěstí jsou na českém trhu stále unikátní tím, že zákazníci starší osmnácti let si mohou dát Šťastný nápoj, ke kterému získají stírací los.

Po úspěšném roce fungování v Praze, se společnost Sazka rozhodla s konceptem Kavárny Štěstí expandovat do regionů. Kavárna Štěstí v novém kabátě se nachází kousek od kolínského náměstí, v místě bývalé kavárny Kristián. Tento unikátní prostor byl díky své členitosti ideálním místem pro kavárnu s neotřelým nápadem.

Výchozím bodem designérské tvorby byla především hravost,” říká o projektu designérka Jana Murínová. “Naštěstí jsme od investora dostaly maximální volnost, takže jsme mohly zkoušet nové věci,” doplňuje ji architektka Martina Spurná. Obě k projektu přistoupily sice hravě, ale s respektem k historickém objektu.

Přestože základní barevné schéma respektuje firemní barvy Sazky, díky členitosti prostoru mohly umělkyně pracovat s barvami v každé sekci trochu jiným způsobem. Kavárna je rozdělena na pomyslné zóny: rentiérský salonek, relax zónu a místnost s houpačkami. Poslední zmiňovaná je asi nejhravějším místem kavárny.

Celý koncept Kaváren Štěstí se odlišuje od ostatních kaváren zejména nabídkou šťastných nápojů, mezi které patři káva, čaj nebo limonáda. Právě k těmto Šťastným nápojům jsou automaticky v menu losy ze speciální emise od Sazky s dvanácti ikonickými smajlíky – Štístkaři. Na losu je možné vyhrát až 100 000 Kč, které již v roce 2017 našly svého prvního šťastného výherce. Druhý los s nejvyšší výhrou je stále v oběhu a čeká na svého majitele.

Zdroj: Sazka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *