Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

5 trendy účesů, které zvládnete i bez kadeřníka!

Chcete vytvořit rychlý a jednoduchý účes, který si ovšem nezadá s profi výtvorem kadeřníka? Poradíme vám, jak díky fénu, styleru či žehličce zhotovíte skvělou „fazónu“ a zároveň minimalizujete poškození své hřívy… 

Čarování s ofinou – Ideální pro všechny typy vlasů
S ofinou může být někdy potíž – kdo ji nikdy dříve neměl, může ho překvapit, kolik údržby vyžaduje, aby se nekroutila, kam nemá. Stačí ale pár triků a zkrotíte i „neposlušné“ prameny!

Krok za krokem: Jak zkrotit ofinu?
Po mytí vždy ofinu vyfoukejte – když ji necháte zaschnout přirozeně, bude se vám kroutit a prameny budou směřovat do různých stran. Až budete sušit ofinu vyfukováním, zkuste ji od kořínků zvednout kartáčem, dokud vlasy nebudou téměř suché. Pak foukejte vzduch směrem dolů na horní část ofiny, aby se tvar „změkčil“. Tím získáte malý objem a okrajová část bude přirozeněji sedět na čele. Ideální je pro to vysoušeč vlasů Dyson Supersonic™ s nástavcem „stylingový koncentrátor“, který vytváří kontrolovaný proud vzduchu o vysoké rychlosti, anebo styler Dyson AirwrapTM s nástavcem „Volumizing Brush“ (kulatý kartáč). Chcete-li vytvořit nový a neotřelý styl, zkuste okraje ofiny tvarovat směrem od obličeje. Pomocí žehličky Dyson Corrale™ ohněte konce ofiny ven a sčesejte je ke straně. Případně použijte styler Dyson AirwrapTM s nástavcem na vlny a natáčejte je směrem od tváře. Tento přístroj využívá takzvaného Coanda efektu, který jen díky proudu vzduchu dokáže vytvářet hotové stylingové zázraky.

Hladký a elegantní styling – Ideální pro všechny typy vlasů
Moderní způsob života velí dbát na celkové zdraví – a k tomu patří i zdraví našich vlasů! Neměli bychom je obětovat na oltář krásy i za cenu, že po pár skvělých účesech budou roztřepené, lámavé a zničené. Naštěstí jdou technologie stále dopředu, proto je žehlička Dyson Corrale navržena tak, aby uhladila vlasy s pouze polovičním poškozením. Unikátní technologie ohýbacích destiček dokáže vytvořit hladké a elegantní prameny, aniž by je vystavovala příliš vysokým teplotám, které je ničí.

Krok za krokem: Jak vytvořit uhlazený účes?
Po mytí vlasů naneste stylingový přípravek (např. tvarovací krém Kaaral Style Perfetto Unfinished) a začněte vlasy vysušovat pomocí fénu Dyson SupersonicTM a nástavce v podobě hřebenu se širokými zuby, který se používá pro kudrnaté vlasy. K vysoušení lze využít rovněž styler Dyson AirwrapTM s nástavcem Smoothing Brush (vyhlazující kartáč). Tím zvýšíte hladkost vlasů. Jakmile jsou vlasy suché, pročešte je, aby nebyly zacuchané. Poté vlasy rozdělte na několik sekcí a část z nich zagumičkujte v horní polovině hlavy. Připravte si žehličku Dyson Corrale ™ a vyberte nastavení teploty pro váš typ vlasů (pro kudrnaté nebo afro zvolte nejvyšší teplotu). Každý pramen by měl být široký jako destičky žehličky, aby se prameny vyhlazovaly rovnoměrně. Žehličku umístěte blízko kořínků vlasů a klouzejte až ke konečkům. Snižte nastavení teploty pro vyhlazování vlasů, které jsou v linii s čelem. Chcete-li se co nejvíce přiblížit ke kořínkům, nakloňte žehličku pod úhlem. Nakonec zafixujte stylingovým lakem (např. finální lak Kaaral Style Perfetto Sculpting), abyste účesu prodloužili dobu životnosti.

Pohodové plážové vlny – Ideální pro zvlněné a kudrnaté vlasy
K létu patří uvolněný ležérní styl a plážové vlny! Díky difuzéru, který nasadíte na vysoušeč vlasů Dyson Supersonic™, můžete tyto přirozené kadeře vytvořit raz dva! Nástavec je zkonstruován tak, aby rovnoměrně rozptyloval vzduch, čímž se snižuje kudrnatost vlasů a vznikají krásné kadeře.

Krok za krokem: Jak vytvořit jemné vlny?
Po umytí z vlasů jemně vytlačte přebytečnou vodu pomocí starého trička (třením o froté ručník můžete způsobit krepatění a narušit přirozenou strukturu vlasů). Naneste zvlhčující krém určený pro hydrataci přírodních vln a kadeří – buďte při tom velkorysí! Poté si vezměte hřeben se širokými zuby a rozčešte vlasy. Nasaďte na vysoušeč vlasů Dyson Supersonic™ difuzér a nastavte foukání vzduchu na nízkou hodnotu. Díky tomu se nenaruší přirozený tvar vlasů. Vyberte nastavení teploty podle síly vlasů – nízké pro jemné vlasy, střední pro střední hustotua vysoká pro pevné vlasy. Nejprve vysušte horní část vlasů, aby se zachoval objem. Toho lze dosáhnout nakloněním hlavy vzhůru nohama a sušením u kořínků vlasů. Nyní si vezměte jednotlivé prameny a vložte je do difuzéru. Při umísťování vlasů do difuzérudbejte, aby byly blízko pokožky hlavy a docházelo jen k minimálnímu pohybu. Snažte neotáčet a nehýbat difuzérem z místa na místo, to by mohlo narušit přirozené kadeře a vlasy by byly příliš kudrnaté. Tento postup opakujte po celé hlavě, dokud není zcela suchá. Poté techniku ​​opakujte pomocí studeného vzduchu, abyste vlny zafixovali. Nakonec pomocí lehkého séra zvýrazněte vlny a kadeře a upravte je do požadované podoby.

Dokonalé „prstýnky“ – Ideální pro „afro“ účesy
Styling za pomoci vysoušeče Dyson Supersonic™ a nástavce v podobě hřebenu se širokými zuby je ideální způsob, jak dosáhnout požadovaného tvaru, délky nebo objemu a tvaru i pro velmi kudrnaté vlasy. Zuby hřebene jsou zaoblené a ohebné, umístěné na pružné násadě, což umožňuje hřebenu, aby se dokonale přizpůsobil tvaru hlavy a vlasy šetrně rozčesal, aniž by poškrábal pokožku nebo zničil hřívu.

Krok za krokem: Jak vytvořit perfektní kudrny?
Po umytí rozdělte vlasy na středně silné prameny a naneste dostatečné množství kondicionéru (např. bezoplachový kondicionér ve spreji Kaaral Purify Leave-In). Všechny uzlíky a zacuchaná místa jemně rozčesejte hřebenem se širokými zuby, nejprve začněte u konečků a postupujte směrem ke kořenům. Jakmile je pečlivě rozčešete, naneste ještě trochu kondicionéru a v případě potřeby postříkejte vlasy vodou. Vezměte si vysoušeč vlasů Dyson SupersonicTM se „hřebenovým“ nástavcem a začněte pročesávat vlasy, dokud neuschnou. Pokud jsou vaše vlasy velmi dlouhé, příliš je nenatahujte. Tento postup opakujte po celé hlavě. Až se dostanete ke kořínkům vlasů, natáhněte vlasy dopředu, abyste se vyhnuli jednotvárnosti. Použijte hřeben se širokými zuby a urovnejte kadeře kolem obličeje do finální podoby.

Elegantní drdůlek –  Ideální pro všechny typy vlasů
Pokud si v létě myjete vlasy méně často, ale přesto chcete vypadat dobře a vytvořit jednoduchý a elegantní účes, využijte přírodní oleje, které vyvolávají efekt super lesklých vlasů! Můžete díky nim vykouzlit nenápadný elegantní nízký drdůlek! Pomůže vám v tom styler Dyson AirwrapTM, jež zároveň zabraňuje nadměrnému tepelnému poškození.

Krok za krokem: Jak vytvořit lesklý drdol?
Začněte tím, že všechny poletující vlasy navlhčíte trochou vody. Vezměte si styler Dyson AirwrapTM s vyhlazovacím kartáčovým nástavcem, který umí narovnat jakékoliv kudrnaté a vlnité vlasy. Pomocí gumičky stáhněte vlasy do nízkého culíku na temeni hlavy a nasměrujte pramen zpět zátylku, aby vznikl ležérní drdůlek. Vlasy rovnoměrně uhlaďte po obou stranách a vyhlaďte kolem uší. Omotejte zbývající culík kolem drdolu a připevněte jej pomocí sponek, takzvaných pinetek. Zafixujte sprejem. Pokud ještě někde zůstaly poletující vlásky, postříkejte je lakem a uhlaďte na patřičné místo kartáčkem na zuby.

Vaše zbraně v boji proti neposlušným vlasům!
Dyson AirwrapTM

  • Revoluční styler s unikátním Coanda efektem, který vlasy šetrně navine k povrchu jen za pomoci vzduchu.
  • Kulma i fén v jednom: Tím, že vysouší i tvaruje současně, ušetří až polovinu času.
  • Navržen k úpravě vlasů za vlhka: Kombinací vlhkosti ve vašich vlasech se silným proudem vzduchu a řízenou teplotou dokáže tvarovat a vysoušet vlasy bez použití extrémních teplot.
  • 7 různých stylingových nástavců: Díky nim dokáže zvětšitobjem kadeří a vln nebo je zaoblí a vyfouká do sucha. Vyhlazující kartáče zase vlasy urovnají.

Dyson CorraleTM

  • Jediná žehlička s ohebnými destičkami, které tvarují vlasy. Jsou vyrobené ze slitiny manganu a mědi. Na každé destičce je 15 mikrokloubů, které se ohýbají a přizpůsobují vlasům, čímž se snižuje vlnění a nerozlétávají se.
  • Navržena tak, aby vytvořila požadovaný styl s použitím nižší teploty, což vede k polovičnímu poškození vlasů.
  • Byla vyvinuta pro všechny typy vlasů s řadou funkcí, které uživatelům umožňují přizpůsobit nastavení teploty (165 °C, 185 °C a 210 °C) podle jejich typu, délky a požadovaného stylu vlasů.

Dyson SuperSonicTM

  • Vysoušeč vlasů s inteligentní regulací teploty. Navržen tak, aby vytvořil požadovaný styl s použitím nižší teploty, což vede ke snížení poškození vlasů extrémně horkým vzduchem a chrání jejich přirozený lesk.
  • Řízený proud vzduchu o vysoké rychlosti: Zajišťuje rychlé sušení.
  • Magnetické nástavce: Lze je snadno a rychle vyměnit a vlasy díky nim různě upravovat.

Zdroj a foto: Dyson

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *