Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Čistě přírodní síla od TIERRA VERDE – Gel na nádobí s BIO citronovou silicí s revoluční recepturou a silným účinkem

Česko-slovenská eko značka TIERRA VERDE posouvá hranice možného stále dál. V souladu s jejich důsledností v čistotě složení, kdy volí vstupní suroviny s ohledem na co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety, představuje inovovaný gel na nádobí s BIO citronovou silicí.

Tento gel má zcela novou recepturu na bázi rostlinných tenzidů a jeho odmašťovací schopnost i pěnivost se díky ní zlepšila o neuvěřitelných 70 %. Gel se z pohledu ekologie právem řadí mezi ty nejčistší na trhu, 99,9 % jeho složek má přírodní původ. Gel s BIO citronovou silicí od TIERRA VERDE myslí i na šetrnost vůči pokožce a její péči. I v době myček má gel na nádobí v kuchyni své místo, čas od času je třeba umýt nádobí ručně. Práci zpříjemní kromě účinné receptury také osvěžující vůně citronové silice v BIO kvalitě.

Čisté složení a příroda je pro Tierru Verde inspirací. Vstupní suroviny a materiály jsou zvolené s ohledem na co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Výrobky neobsahují ropné deriváty, syntetické parfémy, barviva, průmyslová pěnidla ani dráždivé anionaktivní tenzidy. Jsou koncentrované a snadno odbouratelné.

Gel je možné dále využít k opláchnutí ovoce a zeleniny, čištění mastnoty z různých povrchů v domácnosti nebo odstranění mastných skvrn z oděvů.

Převratná receptura odmašťování se opírá o sílu přírodních rostlinných tenzidů (sodná sůl coco sulfátu, sodná sůl kyseliny lauroyl glutamové, coco glukosid). Bez problémů si poradí s velmi odolnou mastnotou nebo zaschlými zbytky jídla. Aby si gel zachoval mimořádnou jemnost vůči pokožce rukou, obsahuje glycerol na zvláčnění a hydrataci. Je dermatologicky testován a je vhodný i pro citlivou pokožku.

Důkazem čistě přírodního složení je mimo jiné jeho přirozená tendence tuhnout při nižších teplotách. Na jeho účinky tento jev však nemá žádný vliv a při pokojové teplotě se jeho tekutá konzistence obnoví. Proces tání lze urychlit postavením lahve s gelem do teplé lázně.

Gel na nádobí s BIO citronovou silicí od TIERRA VERDE splňuje kritéria nejpřísnějšího eko certifikátu Ecogarantie. V přírodě se snadno odbourává a nezatěžuje přírodní prostředí ani z hlediska technologických procesů. Je vyroben na čistě rostlinné bázi. Cena: 500 ml za 84,90 Kč a 1 l za 139 Kč.

Zdroj a foto:  www.tierraverde.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *