Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZe života

Školní batohy společnosti Topgal získaly jako jediné na českém trhu certifikát Česká kvalita

Výrobce školních batohů Topgal se zařadil do prestižní společnosti držitelů značky Česká kvalita. Na českém trhu je jediným výrobcem těchto školních potřeb, který se takovým oceněním může prokázat. Topgal si toto ocenění zasloužil svojí kolekcí batohů Chilli 2019, 2020, 2021. Ocenění prokazuje nadprůměrnou kvalitu výrobků oproti konkurentům.

Značka Česká kvalita, kterou uděluje Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, potvrzuje, že se jedná o špičkové české výrobky a služby. Každým nákupem výrobku s logem této značky navíc spotřebitel podporuje i českou ekonomiku.

Topgal už devět let neomylně potvrzuje kvalitu své Chilli kolekce – značku Česká kvalita má na své produkty propůjčenou už od roku 2013. „Jedná se o všechny školní batohy, které jsou úspěšné nejen díky velmi kvalitnímu zpracování, ale také nápaditému designu a propracovaným detailům, které oceňují děti i jejich rodiče. Jen v letošní kolekci to znamená 22 různých školních batohů,“ říká zakladatel úspěšné šternberské firmy Radomír Brynda.

Letos se tak Topgal zařadil k dalším jedenácti společnostem, které potvrzení o kvalitním výrobku či službě mohou používat. „Ti, co si kupují naše batohy, vědí, že kvalita je pro nás na prvním na místě. Možná ale přesvědčíme i nové zákazníky, že se značkou Česká kvalita nakupují skutečně kvalitní věc,“ dodává Brynda.

Pravidelné testování
Získat označení Česká kvalita není jednoduché a také to převzetím ocenění nekončí. Je udělováno jen po přísném a nezávislém ověření kvality, kterou je třeba při opakovaných kontrolách prokázat. Každá značka v programu Česká kvalita má jasně stanovená kritéria pro posuzování kvality podle konkrétního typu výrobků či služeb a musí splňovat 4 základní podmínky:

  • Výrobek musí mít nadstandardní kvalitu v porovnání s obdobnými výrobky na trhu.
  • Kvalitu musí ověřit nezávislá akreditovaná zkušebna – v případě batohů Topgal je to Institut pro testování a certifikaci ve Zlíně.
  • Dodržování kvality musí být ověřeno průběžně – jednorázová kontrola nestačí.
  • Kontrolována musí také spokojenost zákazníků.

Národní program Česká kvalita zajišťuje Rada kvality ČR a v současnosti zahrnuje 22 různých značek. Poté, co se subjekt stane držitelem značky Česká kvalita, jakost oceněného produktu se průběžně ověřuje stejně jako spokojenost zákazníků s daným výrobkem či službou.

Výsledky letošního ročníku budou potvrzeny ještě slavnostním předáním Cen kvality ČR 24. listopadu ve Španělském sále Pražského hradu.

Zdroj a foto: Topgal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *